
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų | tešla (sluoksniuota) |
200 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
2 vienetai | nektarinų (švieži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
2.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus sudėti nektarino skilteles.
3.
Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
-
Velykinis varškės traputis
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Obuolių pyragas be tešlos
-
Tinginys
-
Jogurtinis tortas
-
"Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
-
Medaus pyragas su riešutais
-
Lukos obuolių pyragas
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Senovinis varškės pyragas
-
Velykinis pyragas
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
-
Šokoladinis biskvitas
-
Braškių pyragas
-
Rabarbarų pyragas
-
Manų apkepas su razinomis
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Tešla, sluoksniuota,
250 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Nektarinai, švieži,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus sudėti nektarino skilteles.
Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai