Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 250 gramų | tešla (sluoksniuota) |
| 200 gramų | varškė |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
| 2 vienetai | nektarinų (švieži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
2.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus sudėti nektarino skilteles.
3.
Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
-
Trupiniuotis su slyvomis
-
Morkų pyragas
-
Obuolių ir datulių pyragas su kokosų kepure
-
Šokoladinis gardumynas
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Torteliai su uogomis
-
Spurgos su įdaru
-
Obuolių pyragas su džemu
-
Jogurtinis tortas
-
Obuolių pyragas
-
Žuvies pyragas
-
Pyragas "Magdė"
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Slyvų pyragas
-
Pyragas "Obuoliukas"
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Obuolių tarta
-
Lengvai pagaminamas pyragas
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Tešla, sluoksniuota,
250 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Nektarinai, švieži,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus sudėti nektarino skilteles.
Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai