
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų | tešla (sluoksniuota) |
200 gramų | varškė |
1 vienetas | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
2 vienetai | nektarinų (švieži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
2.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus sudėti nektarino skilteles.
3.
Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurtinis pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
-
Paprastas pyragas su abrikosų džemu
-
Pupelių chocolate brownie
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
-
Pyragas su braškėmis
-
Dangiškas pyragas su Spelta
-
Kalėdinis varškės pyragas
-
Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Slyvų pyragas
-
Kaimiškas pyragas
-
Pyragas su juodaisiais serbentais
-
Gaivus bananų ir meduolių pyragas
-
Obuolių pyragas su džemu
-
Citrininis riešutinis keksas
-
Svogūnų pyragas
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Vyniotinis su obuolienės ir grietinės įdaru
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Tešla, sluoksniuota,
250 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Nektarinai, švieži,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus sudėti nektarino skilteles.
Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai