Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 250 gramų | tešla (sluoksniuota) |
| 200 gramų | varškė |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
| 2 vienetai | nektarinų (švieži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
2.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus sudėti nektarino skilteles.
3.
Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suomiškas uogų pyragas
-
Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
-
Vyniotinis su varške
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
-
Biskvitas su antaniniais obuoliais
-
Paprastas obuolių pyrgas
-
Šokoladinis kriaušių pyragas
-
Vyniotnis su aguonomis
-
Medaus tortas su želė ir kava
-
Meduolis
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Biskvitinis, purus uogų pyragas
-
Velykų pyragas
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Bananų keksas
-
Apelsininis pyragas
-
Šokoladinis pyragas "Širdelė"
-
Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
-
Jogurtinis obuolių pyragas
-
Jogurtinis pyragas
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir nektarinais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Tešla, sluoksniuota,
250 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Nektarinai, švieži,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą atšildyti, įdėti į kepimo formą taip, kad kraštai būtų truputį pakelti ir neišbėgtų įdaras.
Įdarui sumaišyti varškę, kiaušinį, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską supilti ant paruoštos tešlos, ant viršaus sudėti nektarino skilteles.
Kepti iki 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai