
1 stiklinė | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
3 vienetai | obuoliai (didesni, rūgštesni) |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
Forma ištepame aliejumi ar miltais, supilame tešlą ir kepame 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Pyragas tikrai skanus dar galima vietoj obuolių įdėti konservuotų ananasų žiedelius, bet dekit ant tešlos, kai jau supilate į formą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nepaprasto skonio pyragas su kriaušėmis ir šokoladu
-
Slyvinis
-
Varškės apkepas su bananais
-
Obuolių ir aviečių pyragas
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Citrininis varškės pyragas
-
Tinginių "Napoleonas"
-
Pyragas "Kukurūznikas"
-
Biskvitas su vyšniomis
-
Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
-
Tinginių pyragas
-
Meduolis
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Lengvai pagaminamas pyragas
-
Trupininis pyragas su riešutais ir uogiene
-
Močiutės keksas
-
Skanus riešutų pyragas
-
Obuolių pyragas su bruknėmis
-
Prancūziškas pyragas
-
Apelsininis pyragas
Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas

- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Obuoliai, didesni, rūgštesni,
3 vienetai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius suplakame su cukrumi (suplakti reikia labai gerai, kad pyragas būtų puresnis). Grietinėje sumaišome sodą ir įdedame į kiaušinius ir viską gerai išmaišome. Suberiame miltus ir vėl išmaišome, tada sudedame į tešlą supjaustytus obuolius.
Forma ištepame aliejumi ar miltais, supilame tešlą ir kepame 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Pyragas tikrai skanus dar galima vietoj obuolių įdėti konservuotų ananasų žiedelius, bet dekit ant tešlos, kai jau supilate į formą.
Komentarai (62)
-
Sveiki,o tai tikrai nereikia nei sviesto ar aliejaus?
2017-06-22 08:27
Telija
-
urtė
2016-11-04 13:53
labai labai skanus pyragas
-
erika
2016-09-04 12:27
Pasakiskas pyragas labai skanu ačiū už receptuką ?
-
Agne
2016-07-29 22:50
Kepiau 25 minutes, nepatikrinau ar iskepes, tai zalias buvo, teko dar kart i orkaite kist, bet skanu :D
-
Kristina
2016-05-03 11:39
Labai skanus! Pirma kai kepiau biski nesigavo tai iskart antra dariau ir gavosi super! Aciu uz receptuka greitas labai :)
-
Regina
2016-02-24 12:37
Kepiau tikrai labai skanus super
-
Donata
2016-02-12 20:59
Labai gardus
-
vilma
2016-01-26 17:15
kep[au tikrai pavyko
-
Simona
2015-12-02 18:07
As bet kokius obuolius dedu, viskas super gaunasi, pati mase iskyla, puri.. Jau ne pirma karta kepu pagal si recepta, nei karto nenusivyliau, reikia moketi gaminti ;)
-
austeja
2015-11-29 18:39
ka daryti jei neturi rugsciu obuoliu????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????