Uogas perrenkame, nuplauname ir perliejame šaltu virintu vandeniu. Suberiame į tinklelį ir pertriname mediniu šaukštu.
Į pertrintas uogas suberiame cukrų ir maišome, kol šis ištirpsta.
Taip paruoštas uogas supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Laikome šaltai, geriausia šaldytuvo apatinėse lentynose.
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | mėlynės |
2 kilogramai | žemuogės |
3 stiklinės | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Agrastų uogienė
- Kreminis citrinų pyragas
- Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
- Sauliaus braškių uogienė
- Moliūgų uogienė su vaisiais
- Aviečių ir agrastų marmeladas
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Uogienė su rabarbarais
- Raugerškio uogienė
- Skanusis abrikosų džemas
- Raudonųjų serbentų uogienė
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Bulgariška slyvų uogienė
- Paprasta žemuogių uogienė
- Obuolių džemas su karamele
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Aviečių uogienė- džemas
- Žaliųjų citrinų ir imbierų uogienė
- Juodieji serbentai savo sultyse
- Kriaušių ir bruknių uogienė
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėlynės,
2 kilogramai -
Žemuogės,
2 kilogramai -
Cukrus,
3 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas perrenkame, nuplauname ir perliejame šaltu virintu vandeniu. Suberiame į tinklelį ir pertriname mediniu šaukštu.
Į pertrintas uogas suberiame cukrų ir maišome, kol šis ištirpsta.
Taip paruoštas uogas supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Laikome šaltai, geriausia šaldytuvo apatinėse lentynose.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...