Uogas perrenkame, nuplauname ir perliejame šaltu virintu vandeniu. Suberiame į tinklelį ir pertriname mediniu šaukštu.
Į pertrintas uogas suberiame cukrų ir maišome, kol šis ištirpsta.
Taip paruoštas uogas supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Laikome šaltai, geriausia šaldytuvo apatinėse lentynose.
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 2 kilogramai | mėlynės |
| 2 kilogramai | žemuogės |
| 3 stiklinės | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuotos cukinijos
-
Žemuogės cukruje
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Obuolių džemas su karamele
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Vyšnios savo sultyse
-
Apelsinų ir serbentų džemas
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Braškių uogienė
-
Kaip pirmą kartą gyvenime išsivirti uogienę? (braškių ir nektarinų uogienė per 15 minučių)
-
Obuolienė su imbierais
-
Juodų serbentų uogienė
-
Žemuogių uogienė
-
Skanusis abrikosų džemas
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Braškių uogienė su greipfrutais
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Juodieji serbentai savo sultyse
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėlynės,
2 kilogramai -
Žemuogės,
2 kilogramai -
Cukrus,
3 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas perrenkame, nuplauname ir perliejame šaltu virintu vandeniu. Suberiame į tinklelį ir pertriname mediniu šaukštu.
Į pertrintas uogas suberiame cukrų ir maišome, kol šis ištirpsta.
Taip paruoštas uogas supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Laikome šaltai, geriausia šaldytuvo apatinėse lentynose.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
