Uogas perrenkame, nuplauname ir perliejame šaltu virintu vandeniu. Suberiame į tinklelį ir pertriname mediniu šaukštu.
Į pertrintas uogas suberiame cukrų ir maišome, kol šis ištirpsta.
Taip paruoštas uogas supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Laikome šaltai, geriausia šaldytuvo apatinėse lentynose.
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 2 kilogramai | mėlynės |
| 2 kilogramai | žemuogės |
| 3 stiklinės | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemuogės cukruje
-
Braškių ir gervuogių džemas
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Spanguolių uogienė
-
Dumplūnės uogienė
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Šermukšnių uogienė
-
Svarainių uogienė
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Aviečių uogienė su imbierais ir žaliosiomis citrinomis
-
Uogienė su rabarbarais
-
Juodųjų serbentų džemas
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Braškių ir rabarbarų uogienė
-
Apelsinais kvepianti agrastų uogienė
-
Rabarbarų ir braškių uogienė
-
Braškių uogienė su balzaminiu actu ir juodaisiais pipirais
-
Slyvų uogienė
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėlynės,
2 kilogramai -
Žemuogės,
2 kilogramai -
Cukrus,
3 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas perrenkame, nuplauname ir perliejame šaltu virintu vandeniu. Suberiame į tinklelį ir pertriname mediniu šaukštu.
Į pertrintas uogas suberiame cukrų ir maišome, kol šis ištirpsta.
Taip paruoštas uogas supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Laikome šaltai, geriausia šaldytuvo apatinėse lentynose.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
