Uogas perrenkame, nuplauname ir perliejame šaltu virintu vandeniu. Suberiame į tinklelį ir pertriname mediniu šaukštu.
Į pertrintas uogas suberiame cukrų ir maišome, kol šis ištirpsta.
Taip paruoštas uogas supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Laikome šaltai, geriausia šaldytuvo apatinėse lentynose.

Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | mėlynės |
2 kilogramai | žemuogės |
3 stiklinės | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų ir juodojo šokolado uogienė
-
Kreminis citrinų pyragas
-
Braškių uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Agrastų uogienė su degtine
-
Agrastų marmeladas
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Raugerškio uogienė
-
Braškių uogienė su greipfrutais
-
Abrikosų uogienė su mėlynėmis ir čiobreliais
-
Moliūgų ir obuolių uogienė
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
-
Bulgariška slyvų uogienė
-
Džemas
-
Agrastų uogienė
-
Vyšnių uogienė su juoduoju šokoladu
-
Cukinijų uogienė
-
Braškių uogienė su vanile
Trintos mėlynės ir žemuogės žiemai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėlynės,
2 kilogramai -
Žemuogės,
2 kilogramai -
Cukrus,
3 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas perrenkame, nuplauname ir perliejame šaltu virintu vandeniu. Suberiame į tinklelį ir pertriname mediniu šaukštu.
Į pertrintas uogas suberiame cukrų ir maišome, kol šis ištirpsta.
Taip paruoštas uogas supilame į iškaitintus stiklainius ir uždarome dezinfekuotais dangteliais.
Laikome šaltai, geriausia šaldytuvo apatinėse lentynose.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...