
Džemas
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 kilogramas | braškės |
350 gramų | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Uogas nuplauti, nuskabyti lapelius, didesnes perpjauti per pusę.
2.
Braškes sudėti į puodą, užberkite 0,5 kg cukraus. Nuolat maišant kaitinti ant silpnos ugnies, kol užvirs. Suberkite likusį kiekį cukraus, cinamoną ir gerai išmaišykite. Virkite dar 2 minutes.
3.
Sudėti į sterilizuotus stiklainius ir uždengite dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų uogienė su vaisiais
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Vyšnių uogienė
-
Džemas
-
Bruknės savo sultyse
-
Moliūgų uogienė
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Slyvų uogienė su riešutais
-
Raugerškio uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Obuolių uogienė su spanguolėm
-
Paprikų ir aviečių uogienė
-
Aviečių uogienė
-
Mėlynių uogienė
-
Agrastų marmeladas
-
Žemuogių uogienė
-
Beatos gardžioji naminė uogienė "Asorti"
-
Skaniausia slyvų uogienė su citrina ir cinamonu
-
Cukinijų uogienė
-
Verdame obuolių ir cukinijų pagardą arba chutney
Džemas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Braškės,
1 kilogramas -
Cukrus,
350 gramų -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, nuskabyti lapelius, didesnes perpjauti per pusę.
Braškes sudėti į puodą, užberkite 0,5 kg cukraus. Nuolat maišant kaitinti ant silpnos ugnies, kol užvirs. Suberkite likusį kiekį cukraus, cinamoną ir gerai išmaišykite. Virkite dar 2 minutes.
Sudėti į sterilizuotus stiklainius ir uždengite dangteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...