
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | sūris (grietinėlės, glaistui) |
1 valgomasis šaukštas | apelsinų sulčių (glaistui) |
0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
125 gramai | sviestas |
230 gramų | medus |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | apelsinų (tarkutos žievelės) |
300 gramų | moliūgai (košė ar tyrė) |
100 gramų | avižinių dribsnių |
80 gramų | cukraus pudra (glaistui) |
10 gramų | kepimo milteliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | muskatas |
250 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kvietinius miltus sumaišykite su kepimo milteliais, maltu muskatu, imbieru ir cinamonu.
2.
Kiaušinį išplakite su medumi, ištirpintu sviestu ir moliūgų koše.
3.
Įmaišykite apelsino žievelę ir avižinius dribsnius. Po to įmaišykite miltų mišinį.
4.
Tešlą supilkite kepimo formą ir kepkite 45 minutes 180° C orkaitėje.
Po to pyragą aptepkite cukraus pudros, grietinėlės sūrio ir apelsinų sulčių plakiniu.
Skanaus! :)
Po to pyragą aptepkite cukraus pudros, grietinėlės sūrio ir apelsinų sulčių plakiniu.
Skanaus! :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių desertas
-
Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
-
Jogurtiniai vafliai
-
Obuoliai su varške
-
Kriaušių desertai
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Kriaušių desertas
-
Vasaros varškės spurgos
-
Spurgytės su kremu
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Keptas bananas
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Bananų sufle
-
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Aronijų pudingas
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, grietinėlės, glaistui,
150 gramų -
Apelsinų sultys, glaistui,
1 valgomasis šaukštas -
Imbieras,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Sviestas,
125 gramai -
Medus,
230 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Apelsinai, tarkutos žievelės,
1 arbatinis šaukštelis -
Moliūgai, košė ar tyrė,
300 gramų -
Avižiniai dribsniai,
100 gramų -
Cukraus pudra, glaistui,
80 gramų -
Kepimo milteliai,
10 gramų -
Muskatas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kvietiniai miltai,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kvietinius miltus sumaišykite su kepimo milteliais, maltu muskatu, imbieru ir cinamonu.
Kiaušinį išplakite su medumi, ištirpintu sviestu ir moliūgų koše.
Įmaišykite apelsino žievelę ir avižinius dribsnius. Po to įmaišykite miltų mišinį.
Tešlą supilkite kepimo formą ir kepkite 45 minutes 180° C orkaitėje.
Po to pyragą aptepkite cukraus pudros, grietinėlės sūrio ir apelsinų sulčių plakiniu.
Skanaus! :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...