Išplakite kiaušinius.
Supilkite ištirpintą sviestą ir išplakite.
Suberkite cukrų, vanilinį cukrų, pieną, citrinų sultis, žievelę ir miltus. Dar kartą viską išplakite.
Į molinius indelius supilkite tešlą.
Kepkite 30 minučių 180-200°C orkaitėje.
Citrinų pudingas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
55 gramai | kvietiniai miltai |
285 mililitrai | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos (sutarkuota žievelė) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
55 gramai | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
- Citrininiai putėsiai
- Rabarbarų drebučiai
- Svarainių ir manų putėsiai
- Braziliškas saldėsis "Maria Mole"
- Šokolado putėsiai
- Duonos putėsiai
- Varškės kremas su apelsinais
- Želė su vaisiais
- Gervuogių musas
- Kavos ir ledų desertas
- Plakta grietinėlė su uogomis
- Braškių putėsiai
- Braškių gaiva
- Kiaušinių baltymų tortas
- Gaivus uogų desertas
- Uogienės putėsiai
- Žemuogių grietinėlė
- Morkų sulčių su manais putėsiai
- Šokoladiniai putėsiai
Citrinų pudingas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
55 gramai -
Pienas,
285 mililitrai -
Citrinos, sutarkuota žievelė,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
55 gramai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
100 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinius.
Supilkite ištirpintą sviestą ir išplakite.
Suberkite cukrų, vanilinį cukrų, pieną, citrinų sultis, žievelę ir miltus. Dar kartą viską išplakite.
Į molinius indelius supilkite tešlą.
Kepkite 30 minučių 180-200°C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
-
ana
2011-11-27 15:14
super skonis nijole :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...