8 riekės | duona (skrudinta) |
4 | kiaušiniai |
150 mililitrų | pienas |
8 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 žiupsnelis | vanilinis cukrus |
1 žiupsnelis | cinamonas |
200 gramų | varškė |
300 gramų | obuoliai |
50 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kriaušių desertas
- Šokoladiniai pyragaičiai
- Bananų desertas
- Spurgos pavakariams
- Bananai tešloje
- Apelsinų desertas
- Bananų sufle
- Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
- Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
- Vafliai su mėlynėmis
- Kriaušių desertas
- Apelsinų skonio manų pudingas
- Šokoladinis fondiu
- Keptas bananas
- Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
- Spurgytės su kremu
- Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
- Obuolių ir ryžių pudingas
- Baltijos pyragėliai
- Kepti obuoliai su įdaru
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Duona, skrudinta,
8 riekės -
Kiaušiniai,
4 -
Pienas,
150 mililitrų -
Cukrus,
8 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 žiupsnelis -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Varškė,
200 gramų -
Obuoliai,
300 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išplakite 3 kiaušinius su pienu, 3 šaukštais cukraus, vaniliniu cukrumi, cinamonu.
Į plakinį pamirkykite duoną ir palikite 1-2 min., kad įsigertų.
Pamirkytas riekeles sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 200-230 laipsnių orkaitėje apie 5-7 min.
Sviestą išplakite su likusiu cukrumi iki purios masės, įmaišykite kiaušinio trynį, po šaukštą įmaišykite varškę. Kiaušinio baltymą išplakite ir įmaišykite taip pat į masę bei statykite ant silpnos ugnies.
Į varškę įmaišykite nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius bei razinas. Sudėkite sodą ir gerai išmaišykite.
Paruoštas riekeles užtepkite varškės mase. Galima paskaninti įvairiais džemais.
Skanaus!
Komentarai