
Jogurtiniai vafliai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1.25 stiklinės | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | soda (kepimo) |
0.25 arbatinio šaukštelio | druska |
2 stiklinės | jogurtas |
4 valgomieji šaukštai | sviestas (ištirpintas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | medus |
šiek tiek | dižono garstyčios (persikinis ar braškinis) |
1 vienetas | persikai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, kepimo sodą ir druską. Įmaišykite paprasto jogurto, sviesto, įmuškite kiaušinius ir dėkite medų. Viską gerai išmaišykite.
2.
Kepkite įkaitintoje vaflių keptuvėje, kol gražiai paruduos.
3.
Patiekite su braškių ar aviečių jogurtu, persikų griežinėliais ir šviežiu mėtos lapeliu.
Skanaus ;)
Skanaus ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vafliniai blyneliai su vyšnių padažu
-
Čirviniai blynai
-
Čirviniai blynai (širdelės)
-
Amerikietiški vafliai
-
Vafliukai
-
Čirviniai blynai su bananais
-
Vaflių tortas
-
Vafliai su chalva
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Čirviniai vafliai
-
Kriaušiniai
-
Blynai „Širdelės“
-
Širdelės
-
Blynai "Širdukės"
-
Spurgytės su kremu
-
Konjako desertas
-
Keptų obuolių desertas su varške
-
Aguoninės formelės
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Kepti įdaryti obuoliai
Jogurtiniai vafliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Miltai,
1 ir 1/4 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Soda, kepimo,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Jogurtas,
2 stiklinės -
Sviestas, ištirpintas,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Medus,
2 valgomieji šaukštai - Dižono garstyčios, persikinis ar braškinis
-
Persikai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, kepimo sodą ir druską. Įmaišykite paprasto jogurto, sviesto, įmuškite kiaušinius ir dėkite medų. Viską gerai išmaišykite.
Kepkite įkaitintoje vaflių keptuvėje, kol gražiai paruduos.
Patiekite su braškių ar aviečių jogurtu, persikų griežinėliais ir šviežiu mėtos lapeliu.
Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...