Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai citrinų sultys
3 vienetai kriaušės
150 gramų sūris (feta)
1 sauja riešutai (graikiniai, kedro ir pan.)
1 sauja mėta (lapeliai)
Tešlai:
1 arbatinis šaukštelis druska
100 mililitrų vanduo (šaltas)
450 gramų kvietiniai miltai
200 gramų sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešla: miltus išmaišykite su druska. Miltų mišinį supilkite į krūvelę ir viduryje padarykite įdubimą. Įpilkite vandens ir sutarkuotą sviestą. Rankomis gerai išminkykite tešlą. Iškočiokite du lakštus.
2.
Stenkitės formuoti apvalius arba iškočiokite kvadratinius ir apipjaukite iki apvalios formos.
3.
Sutarkuokite arba kubeliais supjaustykite kriaušes ir feta sūrį.
4.
Ant kiekvieno tešlos lapo sudėkite kriaušes ir sūrį. Užlašinkite citrinos sulčių, įberkite riešutų ir jei norisi cukraus pagal skonį.
Užlenkite tešlos kraštus, kad įdaras neiškristų.
5.
Šiuos krepšelius sudėkite į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi.
Kepkite 200° C orkaitėje 35-40 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai: Tešlai:
Gaminimo eiga:
  1. Tešla: miltus išmaišykite su druska. Miltų mišinį supilkite į krūvelę ir viduryje padarykite įdubimą. Įpilkite vandens ir sutarkuotą sviestą. Rankomis gerai išminkykite tešlą. Iškočiokite du lakštus.

  2. Stenkitės formuoti apvalius arba iškočiokite kvadratinius ir apipjaukite iki apvalios formos.

  3. Sutarkuokite arba kubeliais supjaustykite kriaušes ir feta sūrį.

  4. Ant kiekvieno tešlos lapo sudėkite kriaušes ir sūrį. Užlašinkite citrinos sulčių, įberkite riešutų ir jei norisi cukraus pagal skonį.
    Užlenkite tešlos kraštus, kad įdaras neiškristų.

  5. Šiuos krepšelius sudėkite į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi.
    Kepkite 200° C orkaitėje 35-40 minučių.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų