2 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys | |
3 vienetai | kriaušės | |
150 gramų | sūris (feta) | |
1 sauja | riešutai (graikiniai, kedro ir pan.) | |
1 sauja | mėta (lapeliai) | |
Tešlai: | ||
1 arbatinis šaukštelis | druska | |
100 mililitrų | vanduo (šaltas) | |
450 gramų | kvietiniai miltai | |
200 gramų | sviestas |
Užlenkite tešlos kraštus, kad įdaras neiškristų.
Kepkite 200° C orkaitėje 35-40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryžių desertas
- Šokoladinė suflė
- Vaisiųi ir varškės spurgos
- Kepti įdaryti obuoliai
- Kriaušių desertai
- Šokoladiniai pyragaičiai
- Aguoninės formelės
- Vafliai su bananais
- Sūrio pyragėliai
- Karštas šokoladas
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Daniški pyragaičiai
- Džiūvėsėlių spurgos meduje
- Prancūziškų skrebučių gaminimas
- Varškės spurgos
- Obuolių gėrimas
- Kriaušių desertas
- Karštas šokoladas "Skanumėlis"
- Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
- Kremalizuoti obuoliai
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kriaušės,
3 vienetai -
Sūris, feta,
150 gramų -
Riešutai, graikiniai, kedro ir pan.,
1 sauja -
Mėta, lapeliai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo, šaltas,
100 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
450 gramų -
Sviestas,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Tešla: miltus išmaišykite su druska. Miltų mišinį supilkite į krūvelę ir viduryje padarykite įdubimą. Įpilkite vandens ir sutarkuotą sviestą. Rankomis gerai išminkykite tešlą. Iškočiokite du lakštus.
Stenkitės formuoti apvalius arba iškočiokite kvadratinius ir apipjaukite iki apvalios formos.
Sutarkuokite arba kubeliais supjaustykite kriaušes ir feta sūrį.
Ant kiekvieno tešlos lapo sudėkite kriaušes ir sūrį. Užlašinkite citrinos sulčių, įberkite riešutų ir jei norisi cukraus pagal skonį.
Užlenkite tešlos kraštus, kad įdaras neiškristų.Šiuos krepšelius sudėkite į kepimo skardą, išklotą pergamentiniu popieriumi.
Kepkite 200° C orkaitėje 35-40 minučių.