Karštas bananų desertas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | bananai |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | miltai |
0.25 stiklinės | pienas |
2 valgomieji šaukštai | vanilinių ledų |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 valgomasis šaukštas | kokoso drožlės |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Sumaišome tešlą. Suplakame kiaušinį su vaniliniu cukrumi, pienu, miltais ir kokoso drožlėmis.
2.
Bananus padalinti į keletą dalių, mirkyti į tešlą ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
3.
Iškepusius bananus apipilti medumi ir iš karto tiekti kartu su ledais. Taip pat galima papuošti braškėmis ar kitomis uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Citrinų pudingas
- Kepti bananai su ledais ir karamele
- Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
- Vasaros varškės spurgos
- Bananai tešloje
- Desertiniai varškėčiai per 15 min
- Virtų kriaušių desertas
- Obuolių ir ryžių pudingas
- Kriaušės tešloje
- Kriaušių desertas
- Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
- Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
- Pudingas iš morkų
- Obuoliai su varške
- Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
- Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
- Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
- Kepti obuoliai su įdaru
- Kepti obuoliai
- Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
Karštas bananų desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Bananai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
0.5 stiklinės -
Pienas,
1/4 stiklinės -
Vaniliniai ledai,
2 valgomieji šaukštai -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Kokoso drožlės,
1 valgomasis šaukštas -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišome tešlą. Suplakame kiaušinį su vaniliniu cukrumi, pienu, miltais ir kokoso drožlėmis.
Bananus padalinti į keletą dalių, mirkyti į tešlą ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
Iškepusius bananus apipilti medumi ir iš karto tiekti kartu su ledais. Taip pat galima papuošti braškėmis ar kitomis uogomis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Gaminau
2015-09-18 23:02
Skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...