
Karštas bananų desertas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | bananai |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | miltai |
0.25 stiklinės | pienas |
2 valgomieji šaukštai | vanilinių ledų |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 valgomasis šaukštas | kokoso drožlės |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Sumaišome tešlą. Suplakame kiaušinį su vaniliniu cukrumi, pienu, miltais ir kokoso drožlėmis.
2.
Bananus padalinti į keletą dalių, mirkyti į tešlą ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
3.
Iškepusius bananus apipilti medumi ir iš karto tiekti kartu su ledais. Taip pat galima papuošti braškėmis ar kitomis uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Apelsinai obuoliuose
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Bruknėmis įdarytos kriaušės
-
Kepti obuoliai su įdaru
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
-
Bananų desertas
-
Aguoninės formelės
-
Spurgos pavakariams
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Kriaušių desertas
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Kriaušės su riešutais
-
Šokoladiniai fondantai
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
-
Bananai tešloje
-
Vafliai su bananais
Karštas bananų desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Bananai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
0.5 stiklinės -
Pienas,
1/4 stiklinės -
Vaniliniai ledai,
2 valgomieji šaukštai -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Kokoso drožlės,
1 valgomasis šaukštas -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišome tešlą. Suplakame kiaušinį su vaniliniu cukrumi, pienu, miltais ir kokoso drožlėmis.
Bananus padalinti į keletą dalių, mirkyti į tešlą ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
Iškepusius bananus apipilti medumi ir iš karto tiekti kartu su ledais. Taip pat galima papuošti braškėmis ar kitomis uogomis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Gaminau
2015-09-18 23:02
Skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...