
Karštas bananų desertas
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | bananai |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 stiklinės | miltai |
0.25 stiklinės | pienas |
2 valgomieji šaukštai | vanilinių ledų |
1 valgomasis šaukštas | medus |
1 valgomasis šaukštas | kokoso drožlės |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Sumaišome tešlą. Suplakame kiaušinį su vaniliniu cukrumi, pienu, miltais ir kokoso drožlėmis.
2.
Bananus padalinti į keletą dalių, mirkyti į tešlą ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
3.
Iškepusius bananus apipilti medumi ir iš karto tiekti kartu su ledais. Taip pat galima papuošti braškėmis ar kitomis uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
-
Varškės spurgos
-
Kriaušės su riešutais
-
Obuoliai su varške
-
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Bruknėmis įdarytos kriaušės
-
Kalėdiniai grybukai
-
Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
-
Kriaušių desertas
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Ryžių desertas
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
-
Bananai tešloje
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Imbieriniai blyneliai
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Kremalizuoti obuoliai
-
Šokoladiniai fondantai
Karštas bananų desertas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Bananai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai,
0.5 stiklinės -
Pienas,
1/4 stiklinės -
Vaniliniai ledai,
2 valgomieji šaukštai -
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Kokoso drožlės,
1 valgomasis šaukštas -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišome tešlą. Suplakame kiaušinį su vaniliniu cukrumi, pienu, miltais ir kokoso drožlėmis.
Bananus padalinti į keletą dalių, mirkyti į tešlą ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
Iškepusius bananus apipilti medumi ir iš karto tiekti kartu su ledais. Taip pat galima papuošti braškėmis ar kitomis uogomis.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Gaminau
2015-09-18 23:02
Skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...