Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų tešla (mielinė )
5 vienetai obuoliai (dideli)
šiek tiek cukrus
šiek tiek cinamonas
1 vienetas kiaušiniai
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus pudra
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Atšildome mielinę tešlą, supjaustome ilgomis juostelėmis.

Obuolius nuplauname, nulupame, supjaustome skiltelėmis, pabarstome cukrumi ir cinamonu.

Aplink šias obuolių skilteles apvyniojame tešlos juosteles ir jas sudedame ant kepimo popieriaus į skardą.

Kepame 200 C orkaitėje apie 20 min., kol paskrus. Patiekiame su rytine kava, kakava ar arbata ir apibarstome cukraus pudra. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Atšildome mielinę tešlą, supjaustome ilgomis juostelėmis.

Obuolius nuplauname, nulupame, supjaustome skiltelėmis, pabarstome cukrumi ir cinamonu.

Aplink šias obuolių skilteles apvyniojame tešlos juosteles ir jas sudedame ant kepimo popieriaus į skardą.

Kepame 200 C orkaitėje apie 20 min., kol paskrus. Patiekiame su rytine kava, kakava ar arbata ir apibarstome cukraus pudra. Skanaus!

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų