
100 gramų | juodojo šokolado |
80 gramų | sviestas |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
160 gramų | cukraus pudra |
70 gramų | miltai (šviesūs Spelta) |
1 arbatinis šaukštelis | amareto |
1 žiupsnelis | druska |
Į likusį šokoladą sudėkite cukraus pudrą, gerai išmaišykite, tada sudėkite šiek tiek paplaktus kiaušinius su tryniais, įberkite druską bei gerai išmaišykite. Galiausiai įpilkite likerį bei suberkite persijotus miltus.
Supilstykite į 4 - 6 (priklauso nuo formelių dydžio) formeles bei šaukite į orkaitę įkaitintą iki 220 laipsnių temperatūros.
Kepkite 13 minučių.
Paviršius turi būti iškepęs, o paspaudus pirštu viduriuką, šis turi būti minkštas.
Aptepkite ištirpintu šokoladu ir iškart patiekite.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti obuoliai
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Varškės spurgos
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
-
Kalėdiniai grybukai
-
Obuolių vyniotinis
-
Jogurtiniai vafliai
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Kriaušių desertai
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Creme brulee
-
Kriaušės su riešutais
-
Ridikėlių traškučiai
-
Spurgytės su kremu
-
Obuoliai su varške
-
Bruknėmis įdarytos kriaušės
-
Šokoladinė suflė mamai
Šokoladiniai pyragaičiai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Juodasis šokoladas,
100 gramų -
Sviestas,
80 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Cukraus pudra,
160 gramų -
Miltai, šviesūs Spelta,
70 gramų -
Amaretas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ištirpinkite šokoladą su sviestu ir šiek tiek atvėsinkite. 2 valgomus šaukštus atidėkite.
Į likusį šokoladą sudėkite cukraus pudrą, gerai išmaišykite, tada sudėkite šiek tiek paplaktus kiaušinius su tryniais, įberkite druską bei gerai išmaišykite. Galiausiai įpilkite likerį bei suberkite persijotus miltus.Formeles ištepkite plonu sviesto sluoksniu, galima pabarstyti cukraus pudra.
Supilstykite į 4 - 6 (priklauso nuo formelių dydžio) formeles bei šaukite į orkaitę įkaitintą iki 220 laipsnių temperatūros.
Kepkite 13 minučių.
Paviršius turi būti iškepęs, o paspaudus pirštu viduriuką, šis turi būti minkštas.Iškeptus pyragėlius palikite minutei atvėsti, po to išimkite iš formelių.
Aptepkite ištirpintu šokoladu ir iškart patiekite.
Skanaus