
Mielinės spurgos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | miltai (Ilzenbergo ūkio) | |
300 mililitrų | pienas (Ilzenbergo ūkio) | |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra | |
7 gramai | mielės | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mieles sumaišau su miltais, užpylus pienu, bei įdėjus 2 šaukštus pudros išmaišau ir pastatau šiltai.
2.
Po 1 valandėlės pridedu miltų tiek, kad tešla būtų tinkama gaminti spurgom, tik neįdėkit per daug, nes tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų, padarau spurgas ir padedu ant miltais pabarstyto padėklo, palieku pasikėlimui apie 1 valandą.
3.
Verdu įkaitintam aliejuje, lėtai. Barstau cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Imbieriniai blyneliai
-
Kriaušių desertas
-
Spurgytės su kremu
-
Ridikėlių traškučiai
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Apelsinai obuoliuose
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
-
Bananų desertas
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
-
Kepti įdaryti obuoliai
-
Obuoliai su varške
-
Paskaninti kepti obuoliai
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Aronijų pudingas
-
Keptų obuolių desertas su varške
Mielinės spurgos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai, Ilzenbergo ūkio,
300 gramų -
Pienas, Ilzenbergo ūkio,
300 mililitrų -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai -
Mielės,
7 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sumaišau su miltais, užpylus pienu, bei įdėjus 2 šaukštus pudros išmaišau ir pastatau šiltai.
Po 1 valandėlės pridedu miltų tiek, kad tešla būtų tinkama gaminti spurgom, tik neįdėkit per daug, nes tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų, padarau spurgas ir padedu ant miltais pabarstyto padėklo, palieku pasikėlimui apie 1 valandą.
Verdu įkaitintam aliejuje, lėtai. Barstau cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...