Mielinės spurgos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | miltai (Ilzenbergo ūkio) | |
300 mililitrų | pienas (Ilzenbergo ūkio) | |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra | |
7 gramai | mielės | |
Kepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mieles sumaišau su miltais, užpylus pienu, bei įdėjus 2 šaukštus pudros išmaišau ir pastatau šiltai.
2.
Po 1 valandėlės pridedu miltų tiek, kad tešla būtų tinkama gaminti spurgom, tik neįdėkit per daug, nes tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų, padarau spurgas ir padedu ant miltais pabarstyto padėklo, palieku pasikėlimui apie 1 valandą.
3.
Verdu įkaitintam aliejuje, lėtai. Barstau cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Džiūvėsėlių spurgos meduje
- Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
- Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
- Kriaušių desertas
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Obuolių vyniotinis
- Aronijų pudingas
- Šokoladinė suflė mamai
- Spurgos iš varškės
- Šokoladiniai fondantai
- "Apsnigtos avietės"
- Spurgos su vyšniomis
- Desertiniai varškėčiai per 15 min
- Obuolių ir ryžių pudingas
- Apelsinų desertas
- Bananai tešloje
- Spurgos su įdaru ir glaistu
- Kalėdiniai grybukai
- Kremalizuoti obuoliai
- Ridikėlių traškučiai
Mielinės spurgos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai, Ilzenbergo ūkio,
300 gramų -
Pienas, Ilzenbergo ūkio,
300 mililitrų -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai -
Mielės,
7 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sumaišau su miltais, užpylus pienu, bei įdėjus 2 šaukštus pudros išmaišau ir pastatau šiltai.
Po 1 valandėlės pridedu miltų tiek, kad tešla būtų tinkama gaminti spurgom, tik neįdėkit per daug, nes tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų, padarau spurgas ir padedu ant miltais pabarstyto padėklo, palieku pasikėlimui apie 1 valandą.
Verdu įkaitintam aliejuje, lėtai. Barstau cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...