Mielinės spurgos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 300 gramų | miltai (Ilzenbergo ūkio) | |
| 300 mililitrų | pienas (Ilzenbergo ūkio) | |
| 3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra | |
| 7 gramai | mielės | |
| Kepimui: | ||
| šiek tiek | aliejaus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mieles sumaišau su miltais, užpylus pienu, bei įdėjus 2 šaukštus pudros išmaišau ir pastatau šiltai.
2.
Po 1 valandėlės pridedu miltų tiek, kad tešla būtų tinkama gaminti spurgom, tik neįdėkit per daug, nes tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų, padarau spurgas ir padedu ant miltais pabarstyto padėklo, palieku pasikėlimui apie 1 valandą.
3.
Verdu įkaitintam aliejuje, lėtai. Barstau cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Spurgos pavakariams
-
Ryžių desertas
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Kriaušės su riešutais
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Karštas šokoladas
-
Obuolių vyniotinis
-
Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Daniški pyragaičiai
-
Aronijų pudingas
-
"Apsnigtos avietės"
-
Avižų ir kokosų juostelės
Mielinės spurgos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai, Ilzenbergo ūkio,
300 gramų -
Pienas, Ilzenbergo ūkio,
300 mililitrų -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai -
Mielės,
7 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mieles sumaišau su miltais, užpylus pienu, bei įdėjus 2 šaukštus pudros išmaišau ir pastatau šiltai.
Po 1 valandėlės pridedu miltų tiek, kad tešla būtų tinkama gaminti spurgom, tik neįdėkit per daug, nes tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų, padarau spurgas ir padedu ant miltais pabarstyto padėklo, palieku pasikėlimui apie 1 valandą.
Verdu įkaitintam aliejuje, lėtai. Barstau cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
