Paskaninti kepti obuoliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų | obuoliai |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
10 žiupsnelių | ciberžolė |
10 žiupsnelių | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Obuolius kepimui reikia imti nelabai sultingus, į skardą nedėti šlapių. Aš subadau adata, tai nesutrūksta. Iškepusius apibarstyti cukraus pudra, ciberžole ir cinamonu, nes patinka aitrumas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bruknėmis įdarytos kriaušės
- Kepti obuoliai su įdaru
- Obuolių vyniotinis
- Ryžių desertas
- Vasaros varškės spurgos
- Karštas bananų desertas
- Keptas bananas
- Šokoladinė suflė
- Sūrio pyragėliai
- Saldus vyšnių patiekalas
- Karštas šokoladas
- Kriaušių desertas
- Konjako desertas
- Ridikėlių traškučiai
- Žagarėliai vakarui prie židinio
- Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
- Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- Kalėdiniai grybukai
- Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
Paskaninti kepti obuoliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Obuoliai,
10 vienetų -
Cukraus pudra,
2 valgomieji šaukštai -
Ciberžolė,
10 žiupsnelių -
Cinamonas,
10 žiupsnelių - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius kepimui reikia imti nelabai sultingus, į skardą nedėti šlapių. Aš subadau adata, tai nesutrūksta. Iškepusius apibarstyti cukraus pudra, ciberžole ir cinamonu, nes patinka aitrumas.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...