
Paskaninti kepti obuoliai
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų | obuoliai |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
10 žiupsnelių | ciberžolė |
10 žiupsnelių | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Obuolius kepimui reikia imti nelabai sultingus, į skardą nedėti šlapių. Aš subadau adata, tai nesutrūksta. Iškepusius apibarstyti cukraus pudra, ciberžole ir cinamonu, nes patinka aitrumas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Kriaušės tešloje
-
Creme brulee
-
Ryžių desertas
-
Spurgos su vyšniomis
-
Keptų obuolių desertas su varške
-
Vasaros varškės spurgos
-
Obuolių gėrimas
-
Aronijų pudingas
-
Jogurtiniai vafliai
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Ridikėlių traškučiai
-
Kriaušių desertai
-
Obuoliai su varške
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Varškės spurgos
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
Paskaninti kepti obuoliai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Obuoliai,
10 vienetų -
Cukraus pudra,
2 valgomieji šaukštai -
Ciberžolė,
10 žiupsnelių -
Cinamonas,
10 žiupsnelių - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius kepimui reikia imti nelabai sultingus, į skardą nedėti šlapių. Aš subadau adata, tai nesutrūksta. Iškepusius apibarstyti cukraus pudra, ciberžole ir cinamonu, nes patinka aitrumas.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...