Minkštą sviestą, druską, cukrų ir vanilę išmaišykite iki vientisos masės.
Suberkite miltus ir išminkykite.
Popierines keksiukų formeles išklokite plonu sluoksniu tešlos (atkartodami popierinę formelę iš vidaus).
Formeles sudėkite į kepimo skardą. Kepkite apie 15 minučių 150-170°C lorkaitėje.
Iškepusius krepšelius įdarykite karameliniu pienu ar kondensuotu pienu ir papuoškite ištirpintu šokoladu.
Skanaus!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
230 gramų | sviestas (kambario temperatūros) |
1 arbatinis šaukštelis | druska (lygus) |
1 stiklinė | cukrus |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilė (ekstraktas) |
1 stiklinė | pienas (karamelizuotas sutirštintas pienas) |
250 gramų | juodojo šokolado |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Baltijos pyragėliai
-
Kepti obuoliai
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
-
Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
-
Ridikėlių traškučiai
-
Spurgytės su kremu
-
Spurgos iš varškės
-
Bananų desertas
-
Pudingas iš morkų
-
Obuoliai su varške
-
Mielinės spurgos
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Bananinis desertas
-
Daniški pyragaičiai
-
Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
-
Vafliai su graikiniais riešutais
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas, kambario temperatūros,
230 gramų -
Druska, lygus,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanilė, ekstraktas,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas, karamelizuotas sutirštintas pienas,
1 stiklinė -
Juodasis šokoladas,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Minkštą sviestą, druską, cukrų ir vanilę išmaišykite iki vientisos masės.
Suberkite miltus ir išminkykite.
Popierines keksiukų formeles išklokite plonu sluoksniu tešlos (atkartodami popierinę formelę iš vidaus).
Formeles sudėkite į kepimo skardą. Kepkite apie 15 minučių 150-170°C lorkaitėje.
Iškepusius krepšelius įdarykite karameliniu pienu ar kondensuotu pienu ir papuoškite ištirpintu šokoladu.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
vika
2012-02-15 19:37
tikrai reikes pabanditi :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...