Minkštą sviestą, druską, cukrų ir vanilę išmaišykite iki vientisos masės.
Suberkite miltus ir išminkykite.
Popierines keksiukų formeles išklokite plonu sluoksniu tešlos (atkartodami popierinę formelę iš vidaus).
Formeles sudėkite į kepimo skardą. Kepkite apie 15 minučių 150-170°C lorkaitėje.
Iškepusius krepšelius įdarykite karameliniu pienu ar kondensuotu pienu ir papuoškite ištirpintu šokoladu.
Skanaus!
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
230 gramų | sviestas (kambario temperatūros) |
1 arbatinis šaukštelis | druska (lygus) |
1 stiklinė | cukrus |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilė (ekstraktas) |
1 stiklinė | pienas (karamelizuotas sutirštintas pienas) |
250 gramų | juodojo šokolado |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldus vyšnių patiekalas
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Šokoladinis fondiu
- Prancūziškų skrebučių gaminimas
- Vaisiųi ir varškės spurgos
- Ryžių pudingas su braškėmis
- Šokoladinė suflė
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Kalėdiniai grybukai
- Kepti obuoliai su įdaru
- Obuolių ir moliūgų pudingas
- Citrinų pudingas
- Bananų desertas
- Bruknėmis įdarytos kriaušės
- Obuoliai su varške
- Karštas šokoladas
- Aronijų pudingas
- Vafliai su bananais
- Obuolių ir ryžių pudingas
- Bananų sufle
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas, kambario temperatūros,
230 gramų -
Druska, lygus,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Vanilė, ekstraktas,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas, karamelizuotas sutirštintas pienas,
1 stiklinė -
Juodasis šokoladas,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Minkštą sviestą, druską, cukrų ir vanilę išmaišykite iki vientisos masės.
Suberkite miltus ir išminkykite.
Popierines keksiukų formeles išklokite plonu sluoksniu tešlos (atkartodami popierinę formelę iš vidaus).
Formeles sudėkite į kepimo skardą. Kepkite apie 15 minučių 150-170°C lorkaitėje.
Iškepusius krepšelius įdarykite karameliniu pienu ar kondensuotu pienu ir papuoškite ištirpintu šokoladu.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
vika
2012-02-15 19:37
tikrai reikes pabanditi :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...