
100 gramų | sviestas |
180 mililitrų | pienas |
3 arbatiniai šaukšteliai | kakava |
15 arbatinių šaukštelių | cukrus |
Kai sviestas išsilydys įdėkite tris šaukštelius kakavos ir virkite maišydami tol, kol šokoladas pradės tirstėti.
Baigus virti supilkite į dubenėlį ir palaukite, kol truputėlį atauš. Skanaus ! :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananų sufle
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Aguoninės formelės
-
Varškės spurgos
-
Karštas bananų desertas
-
Spurgos su vyšniomis
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Sūrio pyragėliai
-
Kriaušės su riešutais
-
Kriaušių desertas
-
Bananų desertas
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Kepti obuoliai
-
Bananai tešloje
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Apelsinai obuoliuose
Karštas šokoladas

- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
100 gramų -
Pienas,
180 mililitrų -
Kakava,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
15 arbatinių šaukštelių - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į puodą, kuriame virsite, įdėkite pusę pakelio sviesto, maždaug penkiolika šaukštelių cukraus, užpilkite pienu ir virkite, kol sviestas išsilydys.
Kai sviestas išsilydys įdėkite tris šaukštelius kakavos ir virkite maišydami tol, kol šokoladas pradės tirstėti.
Baigus virti supilkite į dubenėlį ir palaukite, kol truputėlį atauš. Skanaus ! :)
Komentarai (178)
-
BlueX
2018-04-15 18:09
ant 180 ml pieno deti apie 5 šaukštelius cukraus.
-
Monika
2017-06-15 21:00
Gavosi labai skanus!Tik jei darysite su kakava kuri jau su cukrumi,tik daug cukraus nedekite,nes gaunasi labai saldus.O dėl porcijos...vos gaunasi vienas puodelis.Tai jei gaminti tai dviguba porcija,o del sviesto nedėkite tiek daug...
-
Domile
2017-05-30 12:21
Labai geras budas
-
ista
2017-05-01 15:48
Uuu koks geras receptas: )
-
Kristina
2017-04-03 12:25
Kaip pasidaryti sokolada:-)
-
Kornelija
2017-02-12 14:11
As bijau kad nepatiks? Mano tevams
-
mija
2016-10-06 14:54
o kiek cia porciju??
-
Aistė
2016-07-09 20:19
Labai rekomenduoju dėti šiek tiek mažiau sviesto, cukraus ir įdėti pora šaukštų grietinės:) šokoladas iš karto pasidarys tirštesnis ir skanesnis:)
-
Skaistė
2016-05-23 15:01
Viskas gerai, tik sviestas neištirpo.
-
Konditerė
2016-04-30 13:34
Labai patiko. Kadangi gaminu tik saldumynus tai buvo tikrai šaunu.
Išbandykite visi tikrai puikus receptas.:)