
Obuoliai su varške
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai | obuoliai |
100 gramų | varškė (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
50 mililitrų | vanduo |
4 arbatiniai šaukšteliai | aviečių |
4 arbatiniai šaukšteliai | svarainių sirupo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Obuolius iškobiu, dedu į puodą su vandeniu, uždengiu ir troškinu labai lėtoje kaitroje apie 10 minučių.
2.
Išimu obuolius į indą, dedu varškę, avietes, pilu sirupą ir kepu iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 5 minutes.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
-
Obuoliai su varške
-
Bananai tešloje
-
Bananų desertas
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Paskaninti kepti obuoliai
-
Citrinų pudingas
-
Spurgytės su kremu
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Spurgos iš varškės
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
Obuolių gėrimas
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Spurgos su vyšniomis
-
Karštas bananų desertas
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Virtų kriaušių desertas
Obuoliai su varške
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Obuoliai,
2 vienetai -
Varškė, Ilzenbergo dvaro ūkis,
100 gramų -
Vanduo,
50 mililitrų -
Avietės,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Svarainių sirupas,
4 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo eiga:
Obuolius iškobiu, dedu į puodą su vandeniu, uždengiu ir troškinu labai lėtoje kaitroje apie 10 minučių.
Išimu obuolius į indą, dedu varškę, avietes, pilu sirupą ir kepu iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 5 minutes.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai