Mielės ištrinamos su cukrumi, supilamas pašildytas pienas, ištirpintas sviestas, druska, miltai, įmušame kiaušinį.
Tešla gerai išminkoma ir pastatoma šiltai, kad pakiltų.
Tešla turi būti minkšta.
Iš tešlos formuojame apvalius rutuliukus.
Juos dėsime į verdantį aliejų.
Išvirusios spurgos apibarstomos cukraus pudra.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Spurgos pavakariams
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 kilogramas | kvietiniai miltai |
3 stiklinės | pienas |
30 gramų | mielės |
50 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
10 gramų | druska |
2 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
300 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kriaušių desertas
-
Jogurtiniai vafliai
-
Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
-
Šokoladiniai fondantai
-
Aguoninės formelės
-
Desertiniai varškėčiai per 15 min
-
Kriaušių desertas
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Vasaros varškės spurgos
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Obuolių vyniotinis
-
Vafliai su bananais
-
Pudingas iš morkų
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
-
Spurgos su vyšniomis
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Apelsinai obuoliuose
-
Šokoladinė suflė
Spurgos pavakariams
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 kilogramas -
Pienas,
3 stiklinės -
Mielės,
30 gramų -
Sviestas,
50 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
10 gramų -
Cukraus pudra,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mielės ištrinamos su cukrumi, supilamas pašildytas pienas, ištirpintas sviestas, druska, miltai, įmušame kiaušinį.
Tešla gerai išminkoma ir pastatoma šiltai, kad pakiltų.
Tešla turi būti minkšta.
Iš tešlos formuojame apvalius rutuliukus.
Juos dėsime į verdantį aliejų.
Išvirusios spurgos apibarstomos cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (4)
-
aiste
2016-08-27 08:00
geras produktas
-
kamile
2015-12-16 09:11
geras produktas ! !
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...