
Baltijos pyragėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | tešla (sluoksniuota) | |
3 vienetai | kiaušiniai | |
1 vienetas | svogūnai | |
18 vienetų | šprotai | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešlą supjaustome į 18 stačiakampių.
2.
Virtus kiaušinius susmulkiname ir sumaišome su susmulkintu svogūnu.
3.
Ant kiekvieno stačiakampio dedame šaukštelį kiaušinio įdaro ir šprotą.
4.
Kraštus sulenkiame ir aptepame pyragėlius kiaušinio plakiniu ir kepame 200 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurtiniai vafliai
-
Kalėdiniai grybukai
-
Obuoliai su varške
-
Keptų obuolių desertas su varške
-
Ridikėlių traškučiai
-
Obuolių vyniotinis
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Spurgos iš varškės
-
Kriaušių desertas
-
Apelsinai obuoliuose
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Paskaninti kepti obuoliai
-
Šokoladinis fondiu
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Vasaros varškės spurgos
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Apelsinų skonio manų pudingas
Baltijos pyragėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sluoksniuota,
500 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Šprotai,
18 vienetų
-
Kiaušiniai,
1 vienetas
Gaminimo eiga:
Tešlą supjaustome į 18 stačiakampių.
Virtus kiaušinius susmulkiname ir sumaišome su susmulkintu svogūnu.
Ant kiekvieno stačiakampio dedame šaukštelį kiaušinio įdaro ir šprotą.
Kraštus sulenkiame ir aptepame pyragėlius kiaušinio plakiniu ir kepame 200 laipsnių orkaitėje 15 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...