4 valgomieji šaukštai | cukrus (rudasis) |
150 gramų | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
250 mililitrų | vanduo |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys |
8 vienetai | bananai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | ledai |
1 valgomasis šaukštas | medus |
3 valgomieji šaukštai | cukrus (rudasis) |
Apšlakstymui ant bananų:
Įkaitinti puodą be vandens ir įdėti šaukštą medaus (aišku galima ir daugiau) ir įpilti cukraus, viską kaitinti kol pradės putot ir patamsės, apipilkite paruoštus bananus ir padėkite šalia ledų. Valgykite iškarto.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuoliai su varške
- Vafliai su graikiniais riešutais
- Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
- Avižų ir kokosų juostelės
- Kriaušės tešloje
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Pudingas iš morkų
- Paskaninti kepti obuoliai
- Kalėdiniai grybukai
- Kepti obuoliai su įdaru
- Desertiniai varškėčiai per 15 min
- Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
- Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
- Citrinų pudingas
- Virtų kriaušių desertas
- Karštas bananų desertas
- Spurgos iš varškės
- Obuolių vyniotinis
- Konjako desertas
- Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
Bananai tešloje
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus, rudasis,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vanduo,
250 mililitrų -
Citrinų sultys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Bananai,
8 vienetai - Aliejus, kepimui
- Ledai
-
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus, rudasis,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustykite bananus vienodais gabaliukais ir sudėkite į didelį dubenį. Apšlakstykite bananus citrinų sultimis, kad nepatamsėtų. Pagaminkite skystą tešlą iš miltų, krakmolo, cinamono ir rudojo cukraus, įmaišant vandens. Įkaitinkite aliejų puode ar specialiai tam pritaikytam inde, kol pasirodys truputėli dūmų. Truputį ugnį primažinkite. Banano gabaliuką pasmeikite su šakute ir pamirkykite paruoštoje tešloje, nukratykite tešlos likučius nuo banano gabaliuko. Apvoliokite likusius bananų gabaliukus.
Apšlakstymui ant bananų:
Įkaitinti puodą be vandens ir įdėti šaukštą medaus (aišku galima ir daugiau) ir įpilti cukraus, viską kaitinti kol pradės putot ir patamsės, apipilkite paruoštus bananus ir padėkite šalia ledų. Valgykite iškarto.
Skanaus!
Komentarai (10)
-
aiste ...
2010-03-25 20:51
nrskanu... :-o
-
adamkus
2009-05-26 12:26
as vietoja bananu desras dejau ........bl dar skaniau!!!!!!!!!!!! :-D :-D :super: :super:
-
(anonimas)
2009-05-10 15:39
%-)
-
Ragautojas
2009-05-03 12:00
Gal skanu :nezinau: :-D paragausiu pasakysiu o:-) :super2:
-
Ivo
2009-02-27 17:59
:-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p nzn
-
skanu
2009-02-15 14:59
skanu atrodo :-)
-
Brigi
2008-12-24 13:25
Nekonkretu.