
4 valgomieji šaukštai | cukrus (rudasis) |
150 gramų | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
250 mililitrų | vanduo |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys |
8 vienetai | bananai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | ledai |
1 valgomasis šaukštas | medus |
3 valgomieji šaukštai | cukrus (rudasis) |
Apšlakstymui ant bananų:
Įkaitinti puodą be vandens ir įdėti šaukštą medaus (aišku galima ir daugiau) ir įpilti cukraus, viską kaitinti kol pradės putot ir patamsės, apipilkite paruoštus bananus ir padėkite šalia ledų. Valgykite iškarto.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
-
Kremalizuoti obuoliai
-
Kriaušės su riešutais
-
Aronijų pudingas
-
Desertiniai varškėčiai per 15 min
-
Karštas bananų desertas
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Keptas bananas
-
Creme brulee
-
Kalėdiniai grybukai
-
Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
-
Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Spurgytės su kremu
-
"Apsnigtos avietės"
-
Apelsinai obuoliuose
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
Bananai tešloje

- Paruošimo laikas:
-
Cukrus, rudasis,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vanduo,
250 mililitrų -
Citrinų sultys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Bananai,
8 vienetai - Aliejus, kepimui
- Ledai
-
Medus,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus, rudasis,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supjaustykite bananus vienodais gabaliukais ir sudėkite į didelį dubenį. Apšlakstykite bananus citrinų sultimis, kad nepatamsėtų. Pagaminkite skystą tešlą iš miltų, krakmolo, cinamono ir rudojo cukraus, įmaišant vandens. Įkaitinkite aliejų puode ar specialiai tam pritaikytam inde, kol pasirodys truputėli dūmų. Truputį ugnį primažinkite. Banano gabaliuką pasmeikite su šakute ir pamirkykite paruoštoje tešloje, nukratykite tešlos likučius nuo banano gabaliuko. Apvoliokite likusius bananų gabaliukus.
Apšlakstymui ant bananų:
Įkaitinti puodą be vandens ir įdėti šaukštą medaus (aišku galima ir daugiau) ir įpilti cukraus, viską kaitinti kol pradės putot ir patamsės, apipilkite paruoštus bananus ir padėkite šalia ledų. Valgykite iškarto.
Skanaus!
Komentarai (10)
-
aiste ...
2010-03-25 20:51
nrskanu... :-o
-
adamkus
2009-05-26 12:26
as vietoja bananu desras dejau ........bl dar skaniau!!!!!!!!!!!! :-D :-D :super: :super:
-
(anonimas)
2009-05-10 15:39
%-)
-
Ragautojas
2009-05-03 12:00
Gal skanu :nezinau: :-D paragausiu pasakysiu o:-) :super2:
-
Ivo
2009-02-27 17:59
:-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p nzn
-
skanu
2009-02-15 14:59
skanu atrodo :-)
-
Brigi
2008-12-24 13:25
Nekonkretu.