Bananai tešloje
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai cukrus (rudasis)
150 gramų kvietiniai miltai
1 valgomasis šaukštas krakmolas
0.5 arbatinio šaukštelio cinamonas
250 mililitrų vanduo
2 arbatiniai šaukšteliai citrinų sultys
8 vienetai bananai
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek ledai
1 valgomasis šaukštas medus
3 valgomieji šaukštai cukrus (rudasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Supjaustykite bananus vienodais gabaliukais ir sudėkite į didelį dubenį. Apšlakstykite bananus citrinų sultimis, kad nepatamsėtų. Pagaminkite skystą tešlą iš miltų, krakmolo, cinamono ir rudojo cukraus, įmaišant vandens. Įkaitinkite aliejų puode ar specialiai tam pritaikytam inde, kol pasirodys truputėli dūmų. Truputį ugnį primažinkite. Banano gabaliuką pasmeikite su šakute ir pamirkykite paruoštoje tešloje, nukratykite tešlos likučius nuo banano gabaliuko. Apvoliokite likusius bananų gabaliukus.

Apšlakstymui ant bananų:
Įkaitinti puodą be vandens ir įdėti šaukštą medaus (aišku galima ir daugiau) ir įpilti cukraus, viską kaitinti kol pradės putot ir patamsės, apipilkite paruoštus bananus ir padėkite šalia ledų. Valgykite iškarto.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Bananai tešloje

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Supjaustykite bananus vienodais gabaliukais ir sudėkite į didelį dubenį. Apšlakstykite bananus citrinų sultimis, kad nepatamsėtų. Pagaminkite skystą tešlą iš miltų, krakmolo, cinamono ir rudojo cukraus, įmaišant vandens. Įkaitinkite aliejų puode ar specialiai tam pritaikytam inde, kol pasirodys truputėli dūmų. Truputį ugnį primažinkite. Banano gabaliuką pasmeikite su šakute ir pamirkykite paruoštoje tešloje, nukratykite tešlos likučius nuo banano gabaliuko. Apvoliokite likusius bananų gabaliukus.

Apšlakstymui ant bananų:
Įkaitinti puodą be vandens ir įdėti šaukštą medaus (aišku galima ir daugiau) ir įpilti cukraus, viską kaitinti kol pradės putot ir patamsės, apipilkite paruoštus bananus ir padėkite šalia ledų. Valgykite iškarto.

Skanaus!

Reklama:

Komentarai (7)


  • aiste ... 2010-03-25 20:51

    nrskanu... :-o


  • adamkus 2009-05-26 12:26

    as vietoja bananu desras dejau ........bl dar skaniau!!!!!!!!!!!! :-D :-D :super: :super:


  • (anonimas) 2009-05-10 15:39

    %-)


  • Ragautojas 2009-05-03 12:00

    Gal skanu :nezinau: :-D paragausiu pasakysiu o:-) :super2:


  • Ivo 2009-02-27 17:59

    :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p :-p nzn


  • skanu 2009-02-15 14:59

    skanu atrodo :-)


  • Brigi 2008-12-24 13:25

    Nekonkretu.


Daugiau receptų