![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Ryžių pudingas su braškėmis
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | ryžiai |
1.5 stiklinės | pienas |
50 gramų | razinos |
400 gramų | braškės |
100 gramų | cukrus |
150 gramų | cukraus pudra |
3 vienetai | kiaušiniai (baltymai) |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | vanilė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuplauti šiltu vandeniu ryžiai suberiami į verdantį vandenį ir verdami 3 min. Tada nusunkiami, sumaišomi su išmirkytomis razinomis, vanile, druska, užpilami verdančiu pienu ir apie 20 min. pavirinama ant mažos ugnies. Vėliau sukrečiama į išteptą riebalais, pabarstytą džiūvėsėliais keptuvą, viršus pabarstomas smulkiu cukrumi, apdėliojamas supjaustytomis (per pusę) braškėmis ir užpilamas su cukraus pudra išplaktais baltymais. Kepama orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinė suflė
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Desertiniai varškėčiai per 15 min
-
Kepti įdaryti obuoliai
-
Bananų sufle
-
Karštas bananų desertas
-
Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Creme brulee
-
Kriaušių desertai
-
Sūrio pyragėliai
-
Kriaušių desertas
-
Daniški pyragaičiai
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Spurgos su įdaru ir glaistu
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Šokoladinis fondiu
-
Aguoninės formelės
-
Ridikėlių traškučiai
Ryžių pudingas su braškėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
150 gramų -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Razinos,
50 gramų -
Braškės,
400 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Cukraus pudra,
150 gramų -
Kiaušiniai, baltymai,
3 vienetai - Taukai (kiaulių)
- Vanilė
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti šiltu vandeniu ryžiai suberiami į verdantį vandenį ir verdami 3 min. Tada nusunkiami, sumaišomi su išmirkytomis razinomis, vanile, druska, užpilami verdančiu pienu ir apie 20 min. pavirinama ant mažos ugnies. Vėliau sukrečiama į išteptą riebalais, pabarstytą džiūvėsėliais keptuvą, viršus pabarstomas smulkiu cukrumi, apdėliojamas supjaustytomis (per pusę) braškėmis ir užpilamas su cukraus pudra išplaktais baltymais. Kepama orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...