Aguonas permalkti su stikline cukraus. 
Mieles ir likusį cukrų ištirpinti vandenyje, supilti į miltus. Viską gerai išmaišyti, tešla turi būti kieta. Tešlą palikti porai valandų šiltai, kad pakiltų.
Iškilusią tešlą iškočioti, poduku išpjaustyti apskritimus. Į kiekvieną apskritimą dėti po šaukštą aguonų masės, formuoti pyragėlius. 
Pyragėlius apkepti aliejuje iš abiejų pusių.
                            
    Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
            Porcijų skaičius: 
        12
    
            Paruošimo laikas: 
        Apie 30 min
    
INGREDIENTAI:
        
                            
                Porcijų skaičius: 12
                    
        | 300 gramų | aguonų | 
| 2 stiklinės | cukrus | 
| 4 stiklinės | miltai | 
| 1 gabalas | mielės | 
| 2 stiklinės | vanduo | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 30 min
                    
                    Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Ryžių pudingas su braškėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Bananai tešloje
             - 
                
                                        
                                    
                Bruknėmis įdarytos kriaušės
             - 
                
                                        
                                    
                Šokoladinė suflė mamai
             - 
                
                                        
                                    
                Karštas šokoladas
             - 
                
                                        
                                    
                Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
             - 
                
                                        
                                    
                Jogurtiniai vafliai
             - 
                
                                        
                                    
                Virtų kriaušių desertas
             - 
                
                                        
                                    
                Imbieriniai blyneliai
             - 
                
                                        
                                    
                Spurgos pavakariams
             - 
                
                                        
                                    
                Džiūvėsėlių spurgos meduje
             - 
                
                                        
                                    
                Keptų obuolių desertas su varške
             - 
                
                                        
                                    
                Vafliai su graikiniais riešutais
             - 
                
                                        
                                    
                Bananai tešloje
             - 
                
                                        
                                    
                Mielinės spurgos
             - 
                
                                        
                                    
                Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
             - 
                
                                        
                                    
                Vafliai su bananais
             - 
                
                                        
                                    
                Avižų ir kokosų juostelės
             - 
                
                                        
                                    
                Mielinės spurgos su obuoliais
             - 
                
                                        
                                    
                Karštas šokoladas "Skanumėlis"
             
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
                Komentarai:
                5
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 - Porcijų skaičius: 12
 
- 
                                                            
                                                            Aguonos, 
300 gramų  - 
                                                            
                                                            Cukrus, 
2 stiklinės  - 
                                                            
                                                            Miltai, 
4 stiklinės  - 
                                                            
                                                            Mielės, 
1 gabalas  - 
                                                            
                                                            Vanduo, 
2 stiklinės  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Aguonas permalkti su stikline cukraus. 
Mieles ir likusį cukrų ištirpinti vandenyje, supilti į miltus. Viską gerai išmaišyti, tešla turi būti kieta. Tešlą palikti porai valandų šiltai, kad pakiltų.
Iškilusią tešlą iškočioti, poduku išpjaustyti apskritimus. Į kiekvieną apskritimą dėti po šaukštą aguonų masės, formuoti pyragėlius. 
Pyragėlius apkepti aliejuje iš abiejų pusių.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (5)
- 
        Ruta
        2021-12-24 10:50
    
        Čia aguonas malti sausas ar kaip?
 - 
        Eugenija 
        2020-12-17 20:12
    
        Tiksliai.kokio dydzio gabalas?
 - 
        Romalda Abramaitienė
        2018-12-07 21:06
    
        Vienas gabalas mielių-tai čia kiek,100 gr.,ar 50 gr.
 
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        