Obuolių ir ryžių pudingas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 5 vienetai | obuoliai |
| 300 gramų | ryžiai |
| 4 stiklinės | pienas |
| 100 gramų | margarinas |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | razinos |
| 50 gramų | lazdyno riešutai |
| šiek tiek | vanilė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į verdantį pieną suberiami nuplauti ryžiai ir paliekama išbrinkti. Margarinas išsukamas su cukrumi ir kiaušinių tryniais, į juos suberiama vanilė. Viskas sumaišoma su gerai išbrinkusiais ryžiais. Vėliau sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai, suberiamos razinos, kapoti riešutai, supjaustyti obuoliai. Masė dedama į formą. Ant viršaus apdėliojama sviesto gabalėlių ir 50— 60 min. kepama vidutinio karštumo orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūrio desertas
-
Duonos putėsiai
-
Braziliškas saldėsis "Maria Mole"
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Rabarbarų drebučiai
-
Braškių gaiva
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Gervuogių musas
-
Citrinų putėsiai
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Šokolado putėsiai
-
Braškių grietinėlė
-
Plakta grietinėlė su uogomis
-
Morkų sulčių su manais putėsiai
-
Kuskuso desertas
-
Gaivus uogų desertas
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Arbūzų želė
-
Želė su vaisiais
-
Spanguolių putėsiai
Obuolių ir ryžių pudingas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
5 vienetai -
Ryžiai,
300 gramų -
Pienas,
4 stiklinės -
Margarinas,
100 gramų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Razinos,
100 gramų -
Lazdyno riešutai,
50 gramų - Vanilė
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį pieną suberiami nuplauti ryžiai ir paliekama išbrinkti. Margarinas išsukamas su cukrumi ir kiaušinių tryniais, į juos suberiama vanilė. Viskas sumaišoma su gerai išbrinkusiais ryžiais. Vėliau sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai, suberiamos razinos, kapoti riešutai, supjaustyti obuoliai. Masė dedama į formą. Ant viršaus apdėliojama sviesto gabalėlių ir 50— 60 min. kepama vidutinio karštumo orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
