Obuolių ir ryžių pudingas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai obuoliai
300 gramų ryžiai
4 stiklinės pienas
100 gramų margarinas
3 valgomieji šaukštai cukrus
4 vienetai kiaušiniai
100 gramų razinos
50 gramų lazdyno riešutai
šiek tiek vanilė
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į verdantį pieną suberiami nuplauti ryžiai ir paliekama išbrinkti. Margarinas išsukamas su cukrumi ir kiaušinių tryniais, į juos suberiama vanilė. Viskas sumaišoma su gerai išbrinkusiais ryžiais. Vėliau sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai, suberiamos razinos, kapoti riešutai, supjaustyti obuoliai. Masė dedama į formą. Ant viršaus apdėliojama sviesto gabalėlių ir 50— 60 min. kepama vidutinio karštumo orkaitėje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Obuolių ir ryžių pudingas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į verdantį pieną suberiami nuplauti ryžiai ir paliekama išbrinkti. Margarinas išsukamas su cukrumi ir kiaušinių tryniais, į juos suberiama vanilė. Viskas sumaišoma su gerai išbrinkusiais ryžiais. Vėliau sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai, suberiamos razinos, kapoti riešutai, supjaustyti obuoliai. Masė dedama į formą. Ant viršaus apdėliojama sviesto gabalėlių ir 50— 60 min. kepama vidutinio karštumo orkaitėje.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų