
Daniški pyragaičiai
Porcijų skaičius:
30
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 30
300 gramų | miltai |
300 mililitrų | pienas |
100 gramų | sviestas |
3 vienetai | kiaušinių trynių |
3 vienetai | kiaušinių baltymais |
0.5 vieneto | citrinos žievelė |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile |
5 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | malto kardamono |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Išlydykite sviestą ir leiskite jam truputį ataušti.
2.
Visas sudedamąsias dalis dėkite į dubenį. Plakdami pilkite pieną, sudėkite kiaušinių trynius, lydytą sviestą ir citrinos žievelę.
3.
Kiaušinių baltymus išplakite iki tirštos masės ir atsargiai supilkite į pagrindinį mišinį.
4.
Įkaitinkite specialią spurgų keptuvę ir patepkite trupučiu lydyto sviesto. Pilkite mišinį, kol beveik visiškai užsipildys skardos ertmės. Kepkite, kol visiškai iškeps. Naudokite iešmą arba šakutę. Jeigu neturite specialios keptuvės, kepkite kaip keksiukus orkaitėje, įkaitintoje 175 °C, apie 40 minučių.
5.
Iškepusius pyragaičius sudėkite į lėkštę, apibarstytą cukraus milteliais. Pyragaičius gausiai apibarstykite cukraus milteliais, mirkykite į skanią uogienę ir mėgaukitės!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti įdaryti obuoliai
-
Kepti bananai su ledais ir karamele
-
Paskaninti kepti obuoliai
-
Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
-
Keptas bananas
-
Obuoliai su varške
-
Šokoladinė suflė mamai
-
Ryžių desertas
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
-
Sūrio pyragėliai
-
Šokoladiniai fondantai
-
Kriaušės su riešutais
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Baltijos pyragėliai
-
Kriaušių desertai
-
Rabarbarų kisielius su bananais
-
Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Kriaušių desertas
-
Kremalizuoti obuoliai
Daniški pyragaičiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 30
-
Miltai,
300 gramų -
Pienas,
300 mililitrų -
Sviestas,
100 gramų -
Kiaušinių tryniai,
3 vienetai -
Kiaušinių baltymai,
3 vienetai -
Citrinos žievelė,
0.5 vieneto -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
1 arbatinis šaukštelis -
Kepimo milteliai,
5 arbatiniai šaukšteliai -
Maltas kardamonas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išlydykite sviestą ir leiskite jam truputį ataušti.
Visas sudedamąsias dalis dėkite į dubenį. Plakdami pilkite pieną, sudėkite kiaušinių trynius, lydytą sviestą ir citrinos žievelę.
Kiaušinių baltymus išplakite iki tirštos masės ir atsargiai supilkite į pagrindinį mišinį.
Įkaitinkite specialią spurgų keptuvę ir patepkite trupučiu lydyto sviesto. Pilkite mišinį, kol beveik visiškai užsipildys skardos ertmės. Kepkite, kol visiškai iškeps. Naudokite iešmą arba šakutę. Jeigu neturite specialios keptuvės, kepkite kaip keksiukus orkaitėje, įkaitintoje 175 °C, apie 40 minučių.
Iškepusius pyragaičius sudėkite į lėkštę, apibarstytą cukraus milteliais. Pyragaičius gausiai apibarstykite cukraus milteliais, mirkykite į skanią uogienę ir mėgaukitės!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...