2 stiklinės | avižinių dribsnių |
2 stiklinės | kokosas (drožlės) |
2 stiklinės | kukurūzų dribsniai (arba pūsti ryžiai) |
1 stiklinė | migdolai (drožlės) |
1 vienetas | kondensuotas pienas |
100 gramų | sviestas |
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šokoladiniai saldainiai
- Šokoladiniai traškučiai su romu
- Saldainukai "Brigadeiros"
- Alaus ir juodojo šokolado triufeliai su graikiškais riešutais
- Tinginys pagal J. Oliverį
- Bananai šokolade
- Ledų desertas su „m&m“
- Karameliniai saldainiai su riešutais
- „Šokoladinis miškas“
- Šokoladiniai kamuoliukai
- Karameliniai saldainiai
- Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
- Varškiniai sausainiai "Vokeliai"
- Migdolų nuga
- Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
- Saldainiukai iš duonos ir datulių
- Ledinukai "popsiukai"
- Vaisių ir riešutų saldainiukai
- Šokoladinis skanėstas su riešutais
- Vaniliniai morengai
Avižų ir kokosų juostelės
- Paruošimo laikas:
-
Avižiniai dribsniai,
2 stiklinės -
Kokosas, drožlės,
2 stiklinės -
Kukurūzų dribsniai, arba pūsti ryžiai,
2 stiklinės -
Migdolai, drožlės,
1 stiklinė -
Kondensuotas pienas,
1 vienetas -
Sviestas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visus sausus produktus suberiame į didelį dubenį ir sumaišome. Sutirštintą pieną su sviestu pašildome puodelyje ir maišome, kol taps vientisa masė. Pieno ir sviesto mišinį užpilame ant sausų produktų ir gerai išmaišome. Viskas sudrėks ir pradės lipti į krūvą. Paruoštą masę sukrečiame į formą, gerai paspaudžiame, išlyginame, uždengiame maistine plėvele ir padedame į šaldytuvą nakčiai ar bent jau 4-6 val. Kai viskas sustingsta, išimame iš formos ir supjaustome juostelėmis arba kvadratėliais.
Skanaus!