Obuolius išskaptuojame.
Varškę išmaišome su razinomis (prieš tai jas nuplauname verdančiu vandeniu), kiaušinio plakiniu ir cukrumi.
Varškės įdaro pridedame į obuolius ir viršų apibarstome cinamonu.
Kiekvieną obuolį susukame į foliją.
Kepame 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 20-30 minučių.
Iškepusiu obuolius paskaniname cukraus pudra ir sviesto gabalėliu.

Kepti obuoliai su įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 vienetai | obuoliai |
100 gramų | varškė |
1 valgomasis šaukštas | razinos |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės spurgos
-
Spurgos pavakariams
-
Kepti obuoliai su įdaru
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Obuoliai su varške
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Bananinis desertas
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Keptų obuolių desertas su varške
-
Apelsinų desertas
-
Kriaušės su riešutais
-
Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
-
Spurgos iš varškės
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Karštas bananų desertas
-
Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
Kepti obuoliai su įdaru
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Obuoliai,
3 vienetai -
Varškė,
100 gramų -
Razinos,
1 valgomasis šaukštas - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius išskaptuojame.
Varškę išmaišome su razinomis (prieš tai jas nuplauname verdančiu vandeniu), kiaušinio plakiniu ir cukrumi.
Varškės įdaro pridedame į obuolius ir viršų apibarstome cinamonu.
Kiekvieną obuolį susukame į foliją.
Kepame 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 20-30 minučių.
Iškepusiu obuolius paskaniname cukraus pudra ir sviesto gabalėliu.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...