50 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
3 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
4 valgomieji šaukštai | konjakas |
400 g grietinėlės
4 šaukštai cukraus
1 pakelis vanilės cukraus
Kremui indelyje užvirkite pasaldintą pieną. Nuolat maišydami ir nenukėlę nuo ugnies suberkite miltus ir greitai įmaišykite trynius. Nukėlę nuo ugnies kreme ištirpinkite sviestą. Į atvėsusį kremą supilkite konjaką. Kremą supilstykite į desertinius indelius. Truputį kremo palikite papuošimui.
Grietinėlės sluoksniui išplakite grietinėlę su cukrumi ir vanile. Grietinėlę supilkite ant kremo sluoksnio. Puoškite likusiu kremu ir grietinėlės bokšteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spurgos pavakariams
- Kremalizuoti obuoliai
- Desertiniai varškėčiai per 15 min
- Ryžių desertas
- Kepti bananai su ledais ir karamele
- Šokoladiniai pyragaičiai
- Baltijos pyragėliai
- Sūrio pyragėliai
- Vafliai su mėlynėmis
- Creme brulee
- Jogurtiniai vafliai
- Kriaušės su ožkos pieno sūriu ir medumi
- Karštas šokoladas "Skanumėlis"
- Skrebučiai su kiaušiniu ir cinamonu
- Šokoladiniai fondantai
- Šokoladinė suflė mamai
- Žagarėliai vakarui prie židinio
- Bananų sufle
- Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
- Kepti obuoliai
Konjako desertas
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Pienas,
3 stiklinės -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Konjakas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Grietinėlės sluoksniui dar reikės:
400 g grietinėlės
4 šaukštai cukraus
1 pakelis vanilės cukraus
Kremui indelyje užvirkite pasaldintą pieną. Nuolat maišydami ir nenukėlę nuo ugnies suberkite miltus ir greitai įmaišykite trynius. Nukėlę nuo ugnies kreme ištirpinkite sviestą. Į atvėsusį kremą supilkite konjaką. Kremą supilstykite į desertinius indelius. Truputį kremo palikite papuošimui.
Grietinėlės sluoksniui išplakite grietinėlę su cukrumi ir vanile. Grietinėlę supilkite ant kremo sluoksnio. Puoškite likusiu kremu ir grietinėlės bokšteliais.