Grietinėlės sluoksniui dar reikės:
400 g grietinėlės
4 šaukštai cukraus
1 pakelis vanilės cukraus
Kremui indelyje užvirkite pasaldintą pieną. Nuolat maišydami ir nenukėlę nuo ugnies suberkite miltus ir greitai įmaišykite trynius. Nukėlę nuo ugnies kreme ištirpinkite sviestą. Į atvėsusį kremą supilkite konjaką. Kremą supilstykite į desertinius indelius. Truputį kremo palikite papuošimui.
Grietinėlės sluoksniui išplakite grietinėlę su cukrumi ir vanile. Grietinėlę supilkite ant kremo sluoksnio. Puoškite likusiu kremu ir grietinėlės bokšteliais.

Konjako desertas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
3 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
4 valgomieji šaukštai | konjakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtų kriaušių desertas
-
Karštas šokoladas "Skanumėlis"
-
Šokoladinis fondiu
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Varškės spurgos
-
Keptas bananas
-
Citrinų pudingas
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Apelsinai obuoliuose
-
"Apsnigtos avietės"
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Obuolių vyniotinis
-
Karštas šokoladas
-
Desertiniai varškėčiai per 15 min
-
Kalėdiniai grybukai
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Obuoliai su varške
-
Kepti obuoliai
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
Konjako desertas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
50 gramų -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Pienas,
3 stiklinės -
Kiaušiniai, tryniai,
2 vienetai -
Konjakas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinėlės sluoksniui dar reikės:
400 g grietinėlės
4 šaukštai cukraus
1 pakelis vanilės cukraus
Kremui indelyje užvirkite pasaldintą pieną. Nuolat maišydami ir nenukėlę nuo ugnies suberkite miltus ir greitai įmaišykite trynius. Nukėlę nuo ugnies kreme ištirpinkite sviestą. Į atvėsusį kremą supilkite konjaką. Kremą supilstykite į desertinius indelius. Truputį kremo palikite papuošimui.
Grietinėlės sluoksniui išplakite grietinėlę su cukrumi ir vanile. Grietinėlę supilkite ant kremo sluoksnio. Puoškite likusiu kremu ir grietinėlės bokšteliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...