
Kriaušės tešloje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | kriaušės | |
300 gramų | cukrus | |
1 pakelis | tešla (sluoksniuota) | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | mėta (lapeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ištirpiname cukrų verdančiame vandenyje ir jame išverdame kriaušės. Išvirusias kriaušes paliekam nuvarvėti 10-15 min. Supjaustome sluoksniuotą tešlą ilgom juostelėm ir jomis apvyniojame išvirtą kriaušę ir kepame apie 15-20 min. orkaitėje. Papuošiame mėtų lapeliais. Puikiai derėtų ir su ledais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių pudingas su braškėmis
-
Daniški pyragaičiai
-
Saldus vyšnių patiekalas
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Kriaušės su riešutais
-
Ridikėlių traškučiai
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Mielinės spurgos
-
Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
-
Virtiniai su vyšniomis - "Vyšnaitė"
-
Bananinis desertas
-
Virtų kriaušių desertas
-
Vasaros varškės spurgos
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Kriaušių desertas
-
Spurgos pavakariams
-
Vafliai su bananais
-
Šokoladinis fondiu
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
Sūrio pyragėliai
Kriaušės tešloje
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kriaušės,
4 vienetai -
Cukrus,
300 gramų -
Tešla, sluoksniuota,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Mėta, lapeliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ištirpiname cukrų verdančiame vandenyje ir jame išverdame kriaušės. Išvirusias kriaušes paliekam nuvarvėti 10-15 min. Supjaustome sluoksniuotą tešlą ilgom juostelėm ir jomis apvyniojame išvirtą kriaušę ir kepame apie 15-20 min. orkaitėje. Papuošiame mėtų lapeliais. Puikiai derėtų ir su ledais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...