Ungurys nulupamas ir, išėmus kaulus, supjaustomas, pasūdomas. Ungurio gabalai dedami viena eile į puodą, apibarstoma supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, įdedama apvirtų baravykų, įpilama sulčių, vandens (ar sultinio) ir šutinama.
Ungurys tiekiamas pusdubenyje užpiltas majonezu. Prie jo tinka virtos bulvės, pabarstytos petražolėmis, ar pyrago skrebučiai, puošti citrinos griežinėliais.
                             
    Šutintas ungurys
            Paruošimo laikas: 
        Apie 1 val
    
INGREDIENTAI:
        | 5 vienetai | baravykai | 
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) | 
| 6 vienetai | juodieji pipirai | 
| 1 vienetas | obuolių sultys | 
| 1 vienetas | petražolės | 
| 1 vienetas | morkos | 
| 1 vienetas | svogūnai | 
| 1 kilogramas | ungurys | 
| 1 stiklinė | majonezas | 
| šiek tiek | druska | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 1 val
                    
                    Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                         Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
- 
                
                                         Baklažanai su pomidorais ir sūriu Baklažanai su pomidorais ir sūriu
- 
                
                                         Žuvies troškinys su ryžiais Žuvies troškinys su ryžiais
- 
                
                                         Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- 
                
                                         Troškinti kalmarai Troškinti kalmarai
- 
                
                                         Plovas su baklažanais Plovas su baklažanais
- 
                
                                         Troškinti kazlėkai Troškinti kazlėkai
- 
                
                                         Troškinti obuoliai su ryžiais Troškinti obuoliai su ryžiais
- 
                
                                         Kepti rauginti kopūstai Kepti rauginti kopūstai
- 
                
                                         Kuskuso troškinys Kuskuso troškinys
- 
                
                                         Sojos troškinys su paprika Sojos troškinys su paprika
- 
                
                                         Žuvies troškinys Žuvies troškinys
- 
                
                                         Pievagrybiai grietinėlės padaže Pievagrybiai grietinėlės padaže
- 
                
                                         Virtas karšis Virtas karšis
- 
                
                                         Prancūziškai pagaminti žirneliai Prancūziškai pagaminti žirneliai
- 
                
                                         Troškinta lydeka Troškinta lydeka
- 
                
                                         Troškinta lašiša Troškinta lašiša
- 
                
                                         Ryžių rizotas su grybais Ryžių rizotas su grybais
- 
                
                                         Troškintas ungurys Troškintas ungurys
- 
                
                                         Trinta bulvienė Trinta bulvienė
Šutintas ungurys
                Komentarai:
                6
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                         akcijas
                        akcijas
                    
                     akcijas
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
- 
                                                            
                                                            Baravykai, 5 vienetai 
- 
                                                            
                                                            Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai 
- 
                                                            
                                                            Juodieji pipirai, 6 vienetai 
- 
                                                            
                                                            Obuolių sultys, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Petražolės, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Morkos, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Svogūnai, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Ungurys, 1 kilogramas 
- 
                                                            
                                                            Majonezas, 1 stiklinė 
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Ungurys nulupamas ir, išėmus kaulus, supjaustomas, pasūdomas. Ungurio gabalai dedami viena eile į puodą, apibarstoma supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, įdedama apvirtų baravykų, įpilama sulčių, vandens (ar sultinio) ir šutinama.
Ungurys tiekiamas pusdubenyje užpiltas majonezu. Prie jo tinka virtos bulvės, pabarstytos petražolėmis, ar pyrago skrebučiai, puošti citrinos griežinėliais.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        
 
                 
                     
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             Želė ir zefyrų suktinukai
                                        Želė ir zefyrų suktinukai
                                     Tagliatelle su krevetėmis
                                        Tagliatelle su krevetėmis
                                     Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
                                        Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
                                     Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
                                        Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
                                     Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                        Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                     Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                        Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"