Ungurys nulupamas ir, išėmus kaulus, supjaustomas, pasūdomas. Ungurio gabalai dedami viena eile į puodą, apibarstoma supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, įdedama apvirtų baravykų, įpilama sulčių, vandens (ar sultinio) ir šutinama.
Ungurys tiekiamas pusdubenyje užpiltas majonezu. Prie jo tinka virtos bulvės, pabarstytos petražolėmis, ar pyrago skrebučiai, puošti citrinos griežinėliais.

Šutintas ungurys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
5 vienetai | baravykai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
6 vienetai | juodieji pipirai |
1 vienetas | obuolių sultys |
1 vienetas | petražolės |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 kilogramas | ungurys |
1 stiklinė | majonezas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtas karšis
-
Midijų troškinys su daržovėmis
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Kelmučių kotletukai
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Troškinti kazlėkai
-
Plovas
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Kopūstų troškinys
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Risoto "Al Baloro"
-
Sojos troškinys
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Kuskuso troškinys
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Troškinti agurkai
-
Keptos bulvės su grybais
-
Karpis, šutintas aluje
Šutintas ungurys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai,
5 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Obuolių sultys,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Ungurys,
1 kilogramas -
Majonezas,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ungurys nulupamas ir, išėmus kaulus, supjaustomas, pasūdomas. Ungurio gabalai dedami viena eile į puodą, apibarstoma supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, įdedama apvirtų baravykų, įpilama sulčių, vandens (ar sultinio) ir šutinama.
Ungurys tiekiamas pusdubenyje užpiltas majonezu. Prie jo tinka virtos bulvės, pabarstytos petražolėmis, ar pyrago skrebučiai, puošti citrinos griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...