Ungurys nulupamas ir, išėmus kaulus, supjaustomas, pasūdomas. Ungurio gabalai dedami viena eile į puodą, apibarstoma supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, įdedama apvirtų baravykų, įpilama sulčių, vandens (ar sultinio) ir šutinama.
Ungurys tiekiamas pusdubenyje užpiltas majonezu. Prie jo tinka virtos bulvės, pabarstytos petražolėmis, ar pyrago skrebučiai, puošti citrinos griežinėliais.
Šutintas ungurys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 5 vienetai | baravykai |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| 6 vienetai | juodieji pipirai |
| 1 vienetas | obuolių sultys |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 kilogramas | ungurys |
| 1 stiklinė | majonezas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Troškinti pievagrybiai
-
Vištienos kamuoliukai
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Dvariškių troškinys
-
Graikiška žuvies filė
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Gardus daržovių troškinys
-
Troškinti kalmarai
-
Troškinys su ankštiniais pipirais
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Troškintas ungurys
Šutintas ungurys
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai,
5 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Juodieji pipirai,
6 vienetai -
Obuolių sultys,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Ungurys,
1 kilogramas -
Majonezas,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ungurys nulupamas ir, išėmus kaulus, supjaustomas, pasūdomas. Ungurio gabalai dedami viena eile į puodą, apibarstoma supjaustytomis prieskoninėmis daržovėmis, prieskoniais, įdedama apvirtų baravykų, įpilama sulčių, vandens (ar sultinio) ir šutinama.
Ungurys tiekiamas pusdubenyje užpiltas majonezu. Prie jo tinka virtos bulvės, pabarstytos petražolėmis, ar pyrago skrebučiai, puošti citrinos griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
