Makaronus išvirkite, nupilkite vandenį ir palikite kiaurasamtyje, kad nusivarvėtų likęs vanduo.
Į keptuvę sudėkite makaronus, kiaulienos kumpį, alyvuogių puseles, apiberkite prieskoniais ir užpilkite grietinėle. Viską išmaišykite.
Ant silpnos ugnies, vis pamaišant laikykite apie 5 minutes.
Galima apibarstyti sūriu (parmezano ar pan.).
Skanaus!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Spageti su alyvuogėmis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | spageti |
100 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
100 gramų | alyvuogių (be kauliukų) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji, malti) |
1 stiklinė | grietinėlės, 35% (15-20 proc. riebumo) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Įdaryta lazanija
-
Žuvies spurgytės
-
Lašišų šašlykai
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Saida margoje tešloje
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Žuvies zrazai
-
Silkė su manų koše
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Silkė su svogunais marinate
-
Lašiša grilyje
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Skani zuvytė
-
Farširuota lydeka
-
Kepta žuvis su daržovėmis
Spageti su alyvuogėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spageti,
200 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
100 gramų -
Alyvuogės, be kauliukų,
100 gramų - Druska
- Pipirai, juodieji, malti
-
Grietinėlė, 35%, 15-20 proc. riebumo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirkite, nupilkite vandenį ir palikite kiaurasamtyje, kad nusivarvėtų likęs vanduo.
Į keptuvę sudėkite makaronus, kiaulienos kumpį, alyvuogių puseles, apiberkite prieskoniais ir užpilkite grietinėle. Viską išmaišykite.
Ant silpnos ugnies, vis pamaišant laikykite apie 5 minutes.
Galima apibarstyti sūriu (parmezano ar pan.).
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...