Juodų serbentų uogienė
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1000 gramų | vaisiai (juodųjų serbentų) |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rabarbarų tyrė
- Marinuoti žiediniai kopūstai
- Cukinijų pagardas žiemai
- šparaginės pupelės - marinate
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Žemuogės cukruje
- Agrastų marmeladas
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Kiauliena drebučiuose
- Saldžiarūgštis padažas žiemai
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Konservuoti špinatai
- Cukinija iš uogienės ir slyvų
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Konservuoti aguročiai
- Rauginti agurkai
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Gervuogių kompotas su obuoliais
- Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
- Konservuoti grybai
Juodų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, juodųjų serbentų,
1000 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...