
Juodų serbentų uogienė
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1000 gramų | vaisiai (juodųjų serbentų) |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Pomidorai savo sultyse
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Konservuotos paprikos
-
Konservuotos rūgštynės
-
Vyšnių uogienė
-
Pomidorai su želatina
-
Itališkos daržovių salotos
-
Marinuoti burokėliai
-
Pipirmėtės sultys
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Vyšnių uogienė 2
-
Šaltalankio uogienė
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Raudonųjų serbentų kompotas
Juodų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, juodųjų serbentų,
1000 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...