
Juodų serbentų uogienė
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1000 gramų | vaisiai (juodųjų serbentų) |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Apelsininė cukinija
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Obuolių sultys
-
Pipirmėtės sultys
-
Rabarbarų kompotas
-
Obuolių sultys
-
Rabarbarų uogienė
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Šaltalankio sultys
-
Konservuoti žirneliai
-
Rabarbarai žiemai
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
Juodų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, juodųjų serbentų,
1000 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...