
Juodų serbentų uogienė
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1000 gramų | vaisiai (juodųjų serbentų) |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti burokėliai
-
Braškių uogienė
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Konservuotos rūgštynės
-
Marinuotos vyšnios
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Kriaušienė
-
Apelsininė cukinija
-
Konservuoti špinatai
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Ievos uogienė
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Aviečių džemas
-
Mėlynių kompotas
-
Rauginti agurkai
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Sedulos vaisių drebučiai
Juodų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, juodųjų serbentų,
1000 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...