Juodų serbentų uogienė
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
| 1000 gramų | vaisiai (juodųjų serbentų) |
| 500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyšnių uogienė
-
Aviečių džemas
-
Cukinijos žiemai
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Gudobelių uogienė
-
Grybų sultys
-
Rabarbarai žiemai
-
Apelsininė cukinija
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Apelsininė cukinija
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Marinuoti grybai
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Konservuotos rūgštynės
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Lietuviška obuolienė
-
Kriaušių kompotas
-
Marinuotos šparaginės pupelės
Juodų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, juodųjų serbentų,
1000 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
