
Juodų serbentų uogienė
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1000 gramų | vaisiai (juodųjų serbentų) |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti grybai
-
Marinuotos vyšnios
-
Braškių uogienė
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Kriaušienė
-
Vyšnių uogienė
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Vyšnių kompotas
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Obuolių sultys
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Obuolienė
-
Cukinijų- ananasų konservai
Juodų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, juodųjų serbentų,
1000 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...