
Juodų serbentų uogienė
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1000 gramų | vaisiai (juodųjų serbentų) |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybai svieste
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Aviečių džemas
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Konservuotos rūgštynės
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Pomidorai su želatina
-
Konservuota adžika
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Braškių uogienė
-
Konservuoti aguročiai
-
Ievos uogienė
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
Juodų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, juodųjų serbentų,
1000 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...