
Juodų serbentų uogienė
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
1000 gramų | vaisiai (juodųjų serbentų) |
500 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Slyvų kompotas
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Konservuoti pomidorai
-
Pomidorai su želatina
-
Marinuoti burokėliai
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Obuolių sultys
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Cukinijos žiemai
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Agrastų uogienė
-
Gudobelių uogienė
-
Vyšnių kompotas
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Marinuotos šparaginės pupelės
Juodų serbentų uogienė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vaisiai, juodųjų serbentų,
1000 gramų -
Cukrus,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas nuplauti, išmaišyti su fruktoze arba cukrumi, pridengti ir palikti pastovėti kelias valandas, kad išsiskirtų sultys. Toliau užvirinti ant mažos ugnies ir virti nepridengus, kol kiek sutirštės. Jei susidarys putos, jas reikia nugriebti. Karštą uogienę išpilstyti į švarius, karštus, sterilizuotus stiklainius, uždaryti, pastatyti aukštyn kojomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...