1 kilogramas | vėgėlė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | obuolių sultys |
2 stiklinės | grybai (apvirti) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | marinuoti agurkai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jūros gėrybių mišinys
- Kelmučių kotletukai
- Troškinta žuvis
- Šutintas karosas
- Višta, troškinta su česnaku
- Troškinta vištiena
- Troškinti kalmarai
- Pikantiški ryžiai su apelsinais
- Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
- Marinuotų kalafiorų troškinukas
- Šutintas karšis
- Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
- Plovas su baklažanais
- Troškinti burokėliai
- Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
- Baravykai svogūnų padaže
- Virtas karšis su obuoliais
- Vegetariškas troškinukas
- Grybai, troškinti baltajame vyne
- Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
- Paruošimo laikas:
-
Vėgėlė,
1 kilogramas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Grybai, apvirti,
2 stiklinės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Marinuoti agurkai,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste. Tada sudedama į puodą kartu su susmulkintais svieste pakepintais svogūnais, grybais, agurku bei vėgėlės kepenimis, įpilama sulčių, sultinio (ar vandens) ir troškinama. Tiekiama pusdubenyje su troškintais grybais tame pačiame padaže, kuriame troškinta.
Komentarai (11)
-
Nesąmonė
2017-07-09 20:22
Kokia nesamonė, perskaičius receptą kilo abejonių ir dėl grybų, ir dėl agurkų, ir dėl obuolių sulčių, bet dariau tiksliai pagal receptą. Fui fui kaip neskanu ir tarpusavy nedera.
-
kri
2015-08-27 12:35
skanaia atrodo
-
(anonimas)
2009-11-23 16:42
:super:
-
(anonimas)
2009-02-09 19:17
:bloga: