
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
340 gramų | konservuoti kukurūzai („Bonduelle“) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 pundelis | prieskoninės žolelės (šviežios (bazilikas, čiobreliai, rozmarinas, kalendra)) |
1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išlydytame svieste pakepinkite smulkintą česnaką. Suberkite labai smulkiai sukapotas prieskonines žoleles ir kukurūzus, pakepinkite minutę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Porų pyragas
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Kepti pievagrybiai su paprika
-
Vištienos užkepėlė
-
Cukinijų apkepas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Bulvių kotletai su porais
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
-
Faršu įdaryti pomidorai
-
Įdaryti svogūnai
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Šparagai ant griliaus
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Moliūgų blynai
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Apkepas „Vienas ir du“
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Konservuoti kukurūzai, „Bonduelle“,
340 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoninės žolelės, šviežios (bazilikas, čiobreliai, rozmarinas, kalendra),
1 pundelis -
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išlydytame svieste pakepinkite smulkintą česnaką. Suberkite labai smulkiai sukapotas prieskonines žoleles ir kukurūzus, pakepinkite minutę.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...