
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
340 gramų | konservuoti kukurūzai („Bonduelle“) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 pundelis | prieskoninės žolelės (šviežios (bazilikas, čiobreliai, rozmarinas, kalendra)) |
1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išlydytame svieste pakepinkite smulkintą česnaką. Suberkite labai smulkiai sukapotas prieskonines žoleles ir kukurūzus, pakepinkite minutę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos užkepėlė
-
Įdaryta cukinija
-
Daržovių iešmai
-
Kepti patisonai
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Įdaryti rauginti agurkai
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Bulvių apkepas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Moliūgų blynai
-
Rudeninis laivelis
-
Blyneliai su baklažanais
-
Bulvių patiekalas
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Kepti cukinijų griežinėliai
-
Aštrus moliūgų troškinys
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Konservuoti kukurūzai, „Bonduelle“,
340 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoninės žolelės, šviežios (bazilikas, čiobreliai, rozmarinas, kalendra),
1 pundelis -
Česnakas,
1 skiltelė
Gaminimo eiga:
Išlydytame svieste pakepinkite smulkintą česnaką. Suberkite labai smulkiai sukapotas prieskonines žoleles ir kukurūzus, pakepinkite minutę.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...