Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 340 gramų | konservuoti kukurūzai („Bonduelle“) |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 1 pundelis | prieskoninės žolelės (šviežios (bazilikas, čiobreliai, rozmarinas, kalendra)) |
| 1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išlydytame svieste pakepinkite smulkintą česnaką. Suberkite labai smulkiai sukapotas prieskonines žoleles ir kukurūzus, pakepinkite minutę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Troškinys čenachinėse
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Kvietinių miltų blynai
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Pupos su čiobreliais
-
Apkepas „La Graikija“
-
Moliūgų kotletukai
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Morkų blyneliai
-
Cukinijų žiedeliai
-
Bulvių kotletai su porais
-
Bulvių patiekalas
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Lietinių tortas
-
Šparagai ant griliaus
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Burokėlių kotletai
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Konservuoti kukurūzai, „Bonduelle“,
340 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoninės žolelės, šviežios (bazilikas, čiobreliai, rozmarinas, kalendra),
1 pundelis -
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išlydytame svieste pakepinkite smulkintą česnaką. Suberkite labai smulkiai sukapotas prieskonines žoleles ir kukurūzus, pakepinkite minutę.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
