
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
340 gramų | konservuoti kukurūzai („Bonduelle“) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 pundelis | prieskoninės žolelės (šviežios (bazilikas, čiobreliai, rozmarinas, kalendra)) |
1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išlydytame svieste pakepinkite smulkintą česnaką. Suberkite labai smulkiai sukapotas prieskonines žoleles ir kukurūzus, pakepinkite minutę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Daržovių kugelis
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Moliūgų apkepas
-
Kopūstų tortas
-
Feta įdarytos paprikos
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Morkų sklindžiai
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Kuskusas su pievagrybiais
-
Agurkų pjausniai
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Cukinijų apkepas
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Konservuoti kukurūzai, „Bonduelle“,
340 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoninės žolelės, šviežios (bazilikas, čiobreliai, rozmarinas, kalendra),
1 pundelis -
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išlydytame svieste pakepinkite smulkintą česnaką. Suberkite labai smulkiai sukapotas prieskonines žoleles ir kukurūzus, pakepinkite minutę.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...