Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 340 gramų | konservuoti kukurūzai („Bonduelle“) |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 1 pundelis | prieskoninės žolelės (šviežios (bazilikas, čiobreliai, rozmarinas, kalendra)) |
| 1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išlydytame svieste pakepinkite smulkintą česnaką. Suberkite labai smulkiai sukapotas prieskonines žoleles ir kukurūzus, pakepinkite minutę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suflė su žirneliais
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Baklažanų blynai
-
Blynai iš patisonų
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Brokolių, grybų ir šoninės užkepėlė
-
Apkeptos daržovės
-
Feta įdarytos paprikos
-
Moliūgų apkepas
-
Burokėlių kotletai
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Kepti patisonai
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Balandėliai
-
Cukinijų žiedeliai
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Lauko čili sriuba
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Konservuoti kukurūzai, „Bonduelle“,
340 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoninės žolelės, šviežios (bazilikas, čiobreliai, rozmarinas, kalendra),
1 pundelis -
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išlydytame svieste pakepinkite smulkintą česnaką. Suberkite labai smulkiai sukapotas prieskonines žoleles ir kukurūzus, pakepinkite minutę.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
