
Obuolių pyragas su aguonomis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai | obuoliai |
4 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | aguonų |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | miltai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinių trynius, cukrų ir vaniliną išplakti iki purumo. Supilti ištirpintą sviestą ir miltus.
2.
Įmaišyti kubeliais supjaustytus obolius, suberti aguonas. Išplakti iki standumo baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
3.
Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 45 - 50 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Pavasariškai žalias pyragas
-
Morkų pyragas puodelyje
-
Tikrasis šimtalapis
-
Varškės pyragas su slyvomis
-
Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
-
Pyragas su sutirštintu pienu ir persikais
-
Svogūnų pyragas
-
Vyniotinukai su obuoliais
-
Jogurtinis obuolių pyragas
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Dangiškas pyragas su Spelta
-
Pyragas su persikais
-
Pyragas su kondensuotu pienu
-
Pyragas "Kukurūznikas"
-
Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
-
Skanus obuolių pyragas
-
Šokoladinis pyragas
-
Mėsos pyragas
Obuolių pyragas su aguonomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Aguonos,
150 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Miltai,
100 gramų -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių trynius, cukrų ir vaniliną išplakti iki purumo. Supilti ištirpintą sviestą ir miltus.
Įmaišyti kubeliais supjaustytus obolius, suberti aguonas. Išplakti iki standumo baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 45 - 50 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Irena
2017-12-25 21:15
Jug viskas parasyta!!!
-
Toma
2017-03-22 21:52
O kaip del miltu ir sviesto?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...