
Kelmučių kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kelmučiai (virti) |
2 riekės | duona (balta) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | mairūnas |
5 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į maltus grybus įplakame kiaušinį, suberiame miltus, krakmolą viską pagardiname druska, įberiame truputį pipirų, lapelių, mairūno. Įdedame smulkintą svogūną, viską gerai išmaišome ir formuojame nedidelius kotletus, prieš kepant pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta vištiena
-
Gardus daržovių troškinys
-
Indiško Aloo Methi gaminimas
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
-
Ukrainietiški ryžiai
-
Troškinti kalmarai
-
Ryžių rizotas su grybais
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Troškinta lašiša
-
Troškinta lydeka
-
Karpis, troškintas piene
-
Vegetariškas troškinukas
-
Troškintos bulvės
-
Šutintas upėtakis
-
Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
Kelmučių kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kelmučiai, virti,
500 gramų -
Duona, balta,
2 riekės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Mairūnas
-
Džiūvėsėliai,
5 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į maltus grybus įplakame kiaušinį, suberiame miltus, krakmolą viską pagardiname druska, įberiame truputį pipirų, lapelių, mairūno. Įdedame smulkintą svogūną, viską gerai išmaišome ir formuojame nedidelius kotletus, prieš kepant pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...