
Kelmučių kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kelmučiai (virti) |
2 riekės | duona (balta) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | mairūnas |
5 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į maltus grybus įplakame kiaušinį, suberiame miltus, krakmolą viską pagardiname druska, įberiame truputį pipirų, lapelių, mairūno. Įdedame smulkintą svogūną, viską gerai išmaišome ir formuojame nedidelius kotletus, prieš kepant pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šparagai svieste su peletrūnais
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Virtas sterkas
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Troškinti porai
-
Troškinti obuoliai su ryžiais
-
Kopūstienė su grybais
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Troškinti brokoliai
-
Trinta bulvienė
-
Troškinta žuvis
-
Sojos troškinys su paprika
Kelmučių kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kelmučiai, virti,
500 gramų -
Duona, balta,
2 riekės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Mairūnas
-
Džiūvėsėliai,
5 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į maltus grybus įplakame kiaušinį, suberiame miltus, krakmolą viską pagardiname druska, įberiame truputį pipirų, lapelių, mairūno. Įdedame smulkintą svogūną, viską gerai išmaišome ir formuojame nedidelius kotletus, prieš kepant pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...