Kelmučių kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | kelmučiai (virti) |
| 2 riekės | duona (balta) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | mairūnas |
| 5 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į maltus grybus įplakame kiaušinį, suberiame miltus, krakmolą viską pagardiname druska, įberiame truputį pipirų, lapelių, mairūno. Įdedame smulkintą svogūną, viską gerai išmaišome ir formuojame nedidelius kotletus, prieš kepant pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti agurkai
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Bulvės su slyvomis ir abrikosais
-
Patisonai su grybais ir daržovėmis
-
Kuskuso troškinys
-
Plovas
-
Krevetės afrikietiškai
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Troškinti burokėliai
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Troškintos bulvės
-
Makaronų troškinys su alyvuogėmis
-
Rusiškai troškinti kazlėkai
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Gardus daržovių troškinys
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Troškinti porai
Kelmučių kotletukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kelmučiai, virti,
500 gramų -
Duona, balta,
2 riekės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Mairūnas
-
Džiūvėsėliai,
5 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į maltus grybus įplakame kiaušinį, suberiame miltus, krakmolą viską pagardiname druska, įberiame truputį pipirų, lapelių, mairūno. Įdedame smulkintą svogūną, viską gerai išmaišome ir formuojame nedidelius kotletus, prieš kepant pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
