Virtas karšis su obuoliais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas karšis
1 vienetas morkos
3 vienetai obuoliai
1 vienetas svogūnai
1 vienetas salierai
1 vienetas petražolės (šakelė)
1 vienetas krapai (šakelė)
0.5 stiklinės krienai (tarkuoti)
1 vienetas citrinos
šiek tiek cukrus
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytas nepjaustytas karšis išverdamas prieskonių bei prieskoninių daržovių sultinyje ir sudedamas į pašildytą pusdubenį. Žuvis apdėliojama tarkuotais krienais, sumaišytais su stambiai tarkuotais obuoliais, pagardintais citrinos sultimis ir cukrumi. Užbarstoma petražolių ir krapų lapelių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Virtas karšis su obuoliais

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvalytas nepjaustytas karšis išverdamas prieskonių bei prieskoninių daržovių sultinyje ir sudedamas į pašildytą pusdubenį. Žuvis apdėliojama tarkuotais krienais, sumaišytais su stambiai tarkuotais obuoliais, pagardintais citrinos sultimis ir cukrumi. Užbarstoma petražolių ir krapų lapelių.

Reklama:

Komentarai (6)


Daugiau receptų