
Virtas karšis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karšis |
1 vienetas | morkos |
3 vienetai | obuoliai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
1 vienetas | krapai (šakelė) |
0.5 stiklinės | krienai (tarkuoti) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytas nepjaustytas karšis išverdamas prieskonių bei prieskoninių daržovių sultinyje ir sudedamas į pašildytą pusdubenį. Žuvis apdėliojama tarkuotais krienais, sumaišytais su stambiai tarkuotais obuoliais, pagardintais citrinos sultimis ir cukrumi. Užbarstoma petražolių ir krapų lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė pataluose
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Menkės kukuliai
-
Folijoje kepta lašiša
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Tradicinė dvaro žuvis adventui
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Žuvis tešloje
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Folijoje keptas karpis
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Krevečių užkepėlė
-
Midijų šašlykai
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Marinuota stinta
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
Virtas karšis su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karšis,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Obuoliai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Krapai, šakelė,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
0.5 stiklinės -
Citrinos,
1 vienetas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas nepjaustytas karšis išverdamas prieskonių bei prieskoninių daržovių sultinyje ir sudedamas į pašildytą pusdubenį. Žuvis apdėliojama tarkuotais krienais, sumaišytais su stambiai tarkuotais obuoliais, pagardintais citrinos sultimis ir cukrumi. Užbarstoma petražolių ir krapų lapelių.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...