
Virtas karšis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karšis |
1 vienetas | morkos |
3 vienetai | obuoliai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | petražolės (šakelė) |
1 vienetas | krapai (šakelė) |
0.5 stiklinės | krienai (tarkuoti) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytas nepjaustytas karšis išverdamas prieskonių bei prieskoninių daržovių sultinyje ir sudedamas į pašildytą pusdubenį. Žuvis apdėliojama tarkuotais krienais, sumaišytais su stambiai tarkuotais obuoliais, pagardintais citrinos sultimis ir cukrumi. Užbarstoma petražolių ir krapų lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šamažuvės filė
-
Troškinta lydeka
-
Menkės apkepas su grybais
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Apelsininė lašiša
-
Lašišos troškinys
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Keptas įdarytas karpis
-
Redos lašiša
-
Lašiša su daržovėmis
-
Saida margoje tešloje
-
Silkė su morkomis
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Žuvies maltiniai
-
Lašiša su krapų padažu
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
Virtas karšis su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karšis,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Obuoliai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Krapai, šakelė,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
0.5 stiklinės -
Citrinos,
1 vienetas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas nepjaustytas karšis išverdamas prieskonių bei prieskoninių daržovių sultinyje ir sudedamas į pašildytą pusdubenį. Žuvis apdėliojama tarkuotais krienais, sumaišytais su stambiai tarkuotais obuoliais, pagardintais citrinos sultimis ir cukrumi. Užbarstoma petražolių ir krapų lapelių.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...