Virtas karšis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | karšis |
| 1 vienetas | morkos |
| 3 vienetai | obuoliai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 vienetas | salierai |
| 1 vienetas | petražolės (šakelė) |
| 1 vienetas | krapai (šakelė) |
| 0.5 stiklinės | krienai (tarkuoti) |
| 1 vienetas | citrinos |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išvalytas nepjaustytas karšis išverdamas prieskonių bei prieskoninių daržovių sultinyje ir sudedamas į pašildytą pusdubenį. Žuvis apdėliojama tarkuotais krienais, sumaišytais su stambiai tarkuotais obuoliais, pagardintais citrinos sultimis ir cukrumi. Užbarstoma petražolių ir krapų lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies apkepas
-
Omarai
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Žuvies pudingas
-
Žuvis su cukinija
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Keptas ant grotelių upėtakis
-
Karpis, šutintas aluje
-
Lašišos kepsneliai
-
Spageti su krevetėmis
-
Žuvis padaže
-
Šamažuvės filė
-
Karpis su salotomis
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Žuvies kotletai
Virtas karšis su obuoliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karšis,
1 kilogramas -
Morkos,
1 vienetas -
Obuoliai,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Petražolės, šakelė,
1 vienetas -
Krapai, šakelė,
1 vienetas -
Krienai, tarkuoti,
0.5 stiklinės -
Citrinos,
1 vienetas - Cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalytas nepjaustytas karšis išverdamas prieskonių bei prieskoninių daržovių sultinyje ir sudedamas į pašildytą pusdubenį. Žuvis apdėliojama tarkuotais krienais, sumaišytais su stambiai tarkuotais obuoliais, pagardintais citrinos sultimis ir cukrumi. Užbarstoma petražolių ir krapų lapelių.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
