Avižinė košė su razinomis ir riešutais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 3 stiklinės | pienas (neriebus) |
| 1 stiklinė | razinos |
| 0.75 stiklinės | avižinių dribsnių |
| 1 vienetas | obuoliai (nuluptas, supjaustytas) |
| 3 valgomieji šaukštai | riešutai (pekano) |
| 3 valgomieji šaukštai | cukrus (rudasis) |
| 0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Iki virimo užvirinti pieną ir supilti avižinius dribsnius, dėti pjaustytus obuolius, razinas, cukrų, sviestą, cinamoną, druską ir ant mažos ugnies viską virti 5-6 minutes nuolat maišant.
2.
Patiekti su riešutais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinė košė
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Avižinė košė su mėlynėmis
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Desertinė avižinė košė
-
Sveikuolių pusryčiai
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Karamelinė košė
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Vaisinė avižinė košė
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Avižinės košės pudingas
-
Smaližių avižinė košė
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Avižinės košės apkepas
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Perlinių kruopų košė
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Pienas, neriebus,
3 stiklinės -
Razinos,
1 stiklinė -
Avižiniai dribsniai,
3/4 stiklinės -
Obuoliai, nuluptas, supjaustytas,
1 vienetas -
Riešutai, pekano,
3 valgomieji šaukštai -
Cukrus, rudasis,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cinamonas,
1/4 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iki virimo užvirinti pieną ir supilti avižinius dribsnius, dėti pjaustytus obuolius, razinas, cukrų, sviestą, cinamoną, druską ir ant mažos ugnies viską virti 5-6 minutes nuolat maišant.
Patiekti su riešutais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
