Supjaustykite vištienos filė mažais gabaliukais.
Įberkite prieskonių, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek aliejaus ir dėkite vištienos masės. Du šaukštai vištienos atstos vieną blynelį-kepsnelį.
Apkepkite iš abiejų pusių, kad gražiai pagelstų.
Patiekite su bulvių koše ir raudona kečupo šypsena. :))
„Šypsena“
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
400 gramų | vištienos filė |
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kijevo kotletas
- „Saulytė“
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
- Vištiena kinietiškai
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Aluje troškinta višta
- Kalakuto šlaunelės
- Kepta antis su apelsinais
- Keri viščiukas
- Višta ant alaus butelio
- Vištienos apkepėlė
- Virta apkepinta vištiena
- Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
- Traškūs vištos sparneliai
- Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
- Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
- Vištienos file kepsnys
- Vištų blauzdelės su voveraitėmis
- Gyvatukai iš vištienos ir varškės
„Šypsena“
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustykite vištienos filė mažais gabaliukais.
Įberkite prieskonių, įmuškite kiaušinį ir išmaišykite.
Įkaitinkite keptuvėje šiek tiek aliejaus ir dėkite vištienos masės. Du šaukštai vištienos atstos vieną blynelį-kepsnelį.
Apkepkite iš abiejų pusių, kad gražiai pagelstų.
Patiekite su bulvių koše ir raudona kečupo šypsena. :))
Reklama:
Komentarai (5)
-
renata
2015-03-13 12:29
Skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...