Višta ant alaus butelio
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 2 vienetai | vištiena |
| 1 butelis | alaus (tamsus nestiprus) |
| 200 mililitrų | vanduo |
| 3 skiltelės | česnakas |
| 30 mililitrų | citrinų sultys |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištą iš anksto marinuojame su druska, pipirais, česnaku ir citrinų sultimis. Paliekame pastovėti (geriausia per naktį).
2.
Išpilame 1/3 butelio alaus ir iki pilno pripilame vandens. Vištą "pasodiname" ant butelio ir pašauname į orkaitę ~ 1,5 - 2 val. Kepimo laikas priklauso nuo vištos svorio. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta antis
-
Vištiena ant druskos
-
Keptas kalakutas
-
Vištienos šašlykas
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos keksiukai
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Prancūziški kotletai
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Ant grotelių kepta višta
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Vištienos filė kepsnys
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
Višta ant alaus butelio
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
2 vienetai -
Alus, tamsus nestiprus,
1 butelis -
Vanduo,
200 mililitrų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Citrinų sultys,
30 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą iš anksto marinuojame su druska, pipirais, česnaku ir citrinų sultimis. Paliekame pastovėti (geriausia per naktį).
Išpilame 1/3 butelio alaus ir iki pilno pripilame vandens. Vištą "pasodiname" ant butelio ir pašauname į orkaitę ~ 1,5 - 2 val. Kepimo laikas priklauso nuo vištos svorio. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai