Višta ant alaus butelio
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | vištiena |
1 butelis | alaus (tamsus nestiprus) |
200 mililitrų | vanduo |
3 skiltelės | česnakas |
30 mililitrų | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Vištą iš anksto marinuojame su druska, pipirais, česnaku ir citrinų sultimis. Paliekame pastovėti (geriausia per naktį).
2.
Išpilame 1/3 butelio alaus ir iki pilno pripilame vandens. Vištą "pasodiname" ant butelio ir pašauname į orkaitę ~ 1,5 - 2 val. Kepimo laikas priklauso nuo vištos svorio. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena iš garų su rozmarinu
- Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Vištiena su skrebučiais
- Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
- Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Vištienos juostelės su sezamu
- Kalakutienos pjausniai
- Vištiena su anansų žeidais
- Vištiena kepta su daržovėmis
- Traški vištiena
- Vištienos ir ryžių maltinukai
- Labai paprasti koldūnai
- Keptas viščiukas
- Gardūs vištienos piršteliai
- Sparneliai su kariu
- Vištienos sparneliai
- Kepta antienos file
- Kepta vištiena
Višta ant alaus butelio
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
2 vienetai -
Alus, tamsus nestiprus,
1 butelis -
Vanduo,
200 mililitrų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Citrinų sultys,
30 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištą iš anksto marinuojame su druska, pipirais, česnaku ir citrinų sultimis. Paliekame pastovėti (geriausia per naktį).
Išpilame 1/3 butelio alaus ir iki pilno pripilame vandens. Vištą "pasodiname" ant butelio ir pašauname į orkaitę ~ 1,5 - 2 val. Kepimo laikas priklauso nuo vištos svorio. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai