Vištų sparnelius įtrinkite česnaku.
Imbierą sutarkuokite arba sumalkite. Išmaišykite su medumi ir sviestu.
Aptepkite vištienos sparnelius ir palikite pasimarinuoti 1-2 valandoms.
Vištienos sparnelius sudėkite į keptuvę, suberkite ananasų kubelius, užpilkite sojos padažu ir ananasų sultimis.
Troškinkite apie 15 minučių. Po to supilkite brendį ir troškinkite dar 5 minutes.
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 50 mililitrų | brendis |
| 400 gramų | ananasų (konservuotų, sultys) |
| 100 mililitrų | ananasų (konservuotų, sultys) |
| 600 gramų | vištų sparneliai |
| 50 gramų | sviestas |
| šiek tiek | imbieras (2 cm) |
| 2 valgomieji šaukštai | medus |
| 2 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
| 2 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Viščiukas folijoje
-
Aluje troškinta višta
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Vištienos kulšelės
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Vištiena jogurto marinate
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Viščiukas citrininis
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Vištiena su ryžiais
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brendis,
50 mililitrų -
Ananasai, konservuotų, sultys,
400 gramų -
Ananasai, konservuotų, sultys,
100 mililitrų -
Vištų sparneliai,
600 gramų -
Sviestas,
50 gramų - Imbieras, 2 cm
-
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Sojos padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų sparnelius įtrinkite česnaku.
Imbierą sutarkuokite arba sumalkite. Išmaišykite su medumi ir sviestu.
Aptepkite vištienos sparnelius ir palikite pasimarinuoti 1-2 valandoms.
Vištienos sparnelius sudėkite į keptuvę, suberkite ananasų kubelius, užpilkite sojos padažu ir ananasų sultimis.
Troškinkite apie 15 minučių. Po to supilkite brendį ir troškinkite dar 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (3)
-
LAIMA
2018-11-15 13:12
Tikrai pievas raso kur padazas?
-
tomas
2011-11-05 19:44
o padazas kaip gaminamas?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
