Vištų sparnelius įtrinkite prieskoniais ir aptepkite garstyčiomis bei majonezu. Leiskite pasimarinuoti bent 2 valandas.
Kepkite iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Skanūs ir nesausi vištų sparneliai bus, jei kepsite sudėję į „kepimo rankovę“.
Skanaus!
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 kilogramas | vištų sparneliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su ananasais
- Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Aštrūs vištienos sparneliai
- Kepta višta su bulvėm
- Kepta žąsies kulšelė
- Keptos anties šlaunelės
- Pasislėpęs paprikoje
- Kepta vištiena
- Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
- Vištiena kepta su daržovėmis
- Vištienos juostelės su sezamu
- Kepta antis su apelsinais
- Kiaulienos kepsneliai su majonezu
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Troškinys čenachinėse
- Vištienos pyragas
- Kijevo kotletai
- Kepta vištiena su daržovėmis
- Kepsnys su persikais ir majonezu
- Vištiena saldžiarūgščiai
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Vištų sparneliai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų sparnelius įtrinkite prieskoniais ir aptepkite garstyčiomis bei majonezu. Leiskite pasimarinuoti bent 2 valandas.
Kepkite iki 180 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje apie 1 valandą.
Skanūs ir nesausi vištų sparneliai bus, jei kepsite sudėję į „kepimo rankovę“.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (13)
-
Laima
2016-01-27 09:52
Kepimo rankovė - tai toks specialus maišelis, kuriame kepant mėsa išlieka sultinga. Parduodami skyriuje prie kepimo popieriaus ir folijos.
-
Nikolai
2016-01-02 12:49
ta rankove yra kepimo poperius taip?
-
mindaugas
2014-04-10 17:30
kas ta kepimo rankove
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...