Virta apkepinta vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | vištiena |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | petražolės |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 6 vienetai | kvapieji pipirai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išdarinėta višta išverdama (dedama į karštą vandenį) su prieskoniais, prieskoninėmis daržovėmis, vėliau apkepinama svieste, kol gražiai parusvėja. Tiekiama pašildytame pusdubenyje, aplaistyta tirpintu sviestu. Kartu duodama apkepintų bulvių, šviežių agurkų su grietine, bruknių uogienės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Vištiena "afigiena"
-
Maltos vištienos kebabas
-
Vištienos filė kepsnys
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Kiniški sparneliai
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Vištienos file kepsnys
-
Anties šlaunelės
-
Vištiena su skrebučiais
Virta apkepinta vištiena
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena,
800 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Petražolės,
1 vienetas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kvapieji pipirai,
6 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išdarinėta višta išverdama (dedama į karštą vandenį) su prieskoniais, prieskoninėmis daržovėmis, vėliau apkepinama svieste, kol gražiai parusvėja. Tiekiama pašildytame pusdubenyje, aplaistyta tirpintu sviestu. Kartu duodama apkepintų bulvių, šviežių agurkų su grietine, bruknių uogienės.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Asta
2016-04-21 20:55
Skanumėlis
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
