![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai | vištiena (blauzdelės) |
0.5 litro | voveraitės |
1 vienetas | svogūnai (dideli) |
3 vienetai | česnakas |
150 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Vištieną įtrinkite prieskoniais ir palaikykite 2 - 3 val. marinuotis. Tada blauzdeles apkepkite su sviestu ir sudėkite į troškintuvą. Tame pačiame svieste apkepkite voveraites ir sudėkite ant vištienos. Į troškintuvą sudėkite stambiai supjaustytą svogūną, česnakus, smulkintus svogūno laiškus, supilkite grietinę, pabarstykite druska. Įpilkite truputėlį vandens ir uždengę troškintuvą troškinkite orkaitėje kol suminkštės mėsa.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiniški sparneliai
-
Kepta žąsies kulšelė
-
„Šypsena“
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Višta ant alaus butelio
-
Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Kalakutienos pyragas
-
Vaisiais įdaryta višta
-
Aluje keptas viščiukas
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Vištienos apkepas
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Apelsinų marinate kepta višta
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Vištiena su traškia plutele
-
Viščiukas folijoje
-
Vištiena su ryžiais
-
Kijevo kotletai
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, blauzdelės,
5 vienetai -
Voveraitės,
0.5 litro -
Svogūnai, dideli,
1 vienetas -
Česnakas,
3 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Svogūnų laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną įtrinkite prieskoniais ir palaikykite 2 - 3 val. marinuotis. Tada blauzdeles apkepkite su sviestu ir sudėkite į troškintuvą. Tame pačiame svieste apkepkite voveraites ir sudėkite ant vištienos. Į troškintuvą sudėkite stambiai supjaustytą svogūną, česnakus, smulkintus svogūno laiškus, supilkite grietinę, pabarstykite druska. Įpilkite truputėlį vandens ir uždengę troškintuvą troškinkite orkaitėje kol suminkštės mėsa.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...