Vištų blauzdelės su voveraitėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai | vištiena (blauzdelės) |
0.5 litro | voveraitės |
1 vienetas | svogūnai (dideli) |
3 vienetai | česnakas |
150 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Vištieną įtrinkite prieskoniais ir palaikykite 2 - 3 val. marinuotis. Tada blauzdeles apkepkite su sviestu ir sudėkite į troškintuvą. Tame pačiame svieste apkepkite voveraites ir sudėkite ant vištienos. Į troškintuvą sudėkite stambiai supjaustytą svogūną, česnakus, smulkintus svogūno laiškus, supilkite grietinę, pabarstykite druska. Įpilkite truputėlį vandens ir uždengę troškintuvą troškinkite orkaitėje kol suminkštės mėsa.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Vištiena su anakardžių riešutais
- Skanus viščiukas
- Vištienos plovas
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Vištų blauzdelės
- Kepta žąsis su obuoliais
- Vištienos kulšelės su bulvėmis
- Vištienos krūtinėlė
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Eskalopas su pomidorais ir sūriu
- Viščiukas tabaka
- Vištiena medaus garstyčių marinate
- Kepta višta su bulvytėmis
- Kalakuto šlaunelės
- Švelni vištiena su brokoliais
- Vištienos kotletai su slyvomis
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Kepenėlių blyneliai
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena, blauzdelės,
5 vienetai -
Voveraitės,
0.5 litro -
Svogūnai, dideli,
1 vienetas -
Česnakas,
3 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Svogūnų laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną įtrinkite prieskoniais ir palaikykite 2 - 3 val. marinuotis. Tada blauzdeles apkepkite su sviestu ir sudėkite į troškintuvą. Tame pačiame svieste apkepkite voveraites ir sudėkite ant vištienos. Į troškintuvą sudėkite stambiai supjaustytą svogūną, česnakus, smulkintus svogūno laiškus, supilkite grietinę, pabarstykite druska. Įpilkite truputėlį vandens ir uždengę troškintuvą troškinkite orkaitėje kol suminkštės mėsa.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...