Į molinius indelius sudėkite vištienos filė gabaliukus, morkų griežinėlius, bulvių kubelius. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais.
Viską užpilkite grietinėle.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Vištienos apkepėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 400 mililitrų | grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo) |
| 600 gramų | vištienos filė |
| 6 vienetai | bulvių |
| 2 vienetai | morkos |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Kepti viščiukai
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vištienos krūtinėlė
-
Kijevo kotletas
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Antis su grybų įdaru
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Kepta višta su bulvėm
-
Šventinė višta
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Kepta žąsies kulšelė
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
Vištienos apkepėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%, 15 proc. riebumo,
400 mililitrų -
Vištienos filė,
600 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Morkos,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į molinius indelius sudėkite vištienos filė gabaliukus, morkų griežinėlius, bulvių kubelius. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais.
Viską užpilkite grietinėle.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Nu bl bl
2015-01-12 16:25
Kas per nudebilėję žmonės šiais laikais? Pastoviai kabinėjasi tai prie grietinėlės, tai prie sviesto, tai prie majonezo. Baikit galų gale kišti savo trigrašį suknisti psichiniai vegetariniai anoreksikai. Neturite supratimo apie fiziologiją ir metabolizmą tai dinkit iš čia ir ėskit žolę savo kieme.
-
sitiek grietineles,nu,nu
2013-08-23 07:25
tik penėkis
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
