400 mililitrų | grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo) |
600 gramų | vištienos filė |
6 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Viską užpilkite grietinėle.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas kalakutas
- Šventinė višta
- Marinuoti vištienos ketvirčiai
- Troškinta antis su svogūnais
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Farširuota višta
- Vištienos kepsniukai
- Troškinta vištiena
- Kepta višta su bulvėm
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Vištienos pyragas
- Čeburėkai su vištienos faršu
- Keptos anties šlaunelės
- Antis Velykų stalui
- Kepta žąsis įdaryta kopūstais
- Virta apkepinta vištiena
- Greiti vištienos kąsneliai
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Pikantiški kalakutienos šašlykai
- Vištiena su ryžiais
Vištienos apkepėlė
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%, 15 proc. riebumo,
400 mililitrų -
Vištienos filė,
600 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Morkos,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į molinius indelius sudėkite vištienos filė gabaliukus, morkų griežinėlius, bulvių kubelius. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais.
Viską užpilkite grietinėle.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Komentarai (3)
-
Nu bl bl
2015-01-12 16:25
Kas per nudebilėję žmonės šiais laikais? Pastoviai kabinėjasi tai prie grietinėlės, tai prie sviesto, tai prie majonezo. Baikit galų gale kišti savo trigrašį suknisti psichiniai vegetariniai anoreksikai. Neturite supratimo apie fiziologiją ir metabolizmą tai dinkit iš čia ir ėskit žolę savo kieme.
-
sitiek grietineles,nu,nu
2013-08-23 07:25
tik penėkis