Į molinius indelius sudėkite vištienos filė gabaliukus, morkų griežinėlius, bulvių kubelius. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais.
Viską užpilkite grietinėle.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20 minučių.

Vištienos apkepėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 mililitrų | grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo) |
600 gramų | vištienos filė |
6 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Neįprasti kotletukai
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Vištiena "afigiena"
-
Kepta žąsiena su slyvų padažu
-
Keptas tetervinas
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Bulvių košė su vištiena
-
Vištienos pyragas
-
Kepta šventinė žąsis
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Vištienos užkepėlė
Vištienos apkepėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%, 15 proc. riebumo,
400 mililitrų -
Vištienos filė,
600 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Morkos,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į molinius indelius sudėkite vištienos filė gabaliukus, morkų griežinėlius, bulvių kubelius. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais.
Viską užpilkite grietinėle.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Nu bl bl
2015-01-12 16:25
Kas per nudebilėję žmonės šiais laikais? Pastoviai kabinėjasi tai prie grietinėlės, tai prie sviesto, tai prie majonezo. Baikit galų gale kišti savo trigrašį suknisti psichiniai vegetariniai anoreksikai. Neturite supratimo apie fiziologiją ir metabolizmą tai dinkit iš čia ir ėskit žolę savo kieme.
-
sitiek grietineles,nu,nu
2013-08-23 07:25
tik penėkis
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...