Į molinius indelius sudėkite vištienos filė gabaliukus, morkų griežinėlius, bulvių kubelius. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais.
Viską užpilkite grietinėle.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20 minučių.

Vištienos apkepėlė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 mililitrų | grietinėlės, 35% (15 proc. riebumo) |
600 gramų | vištienos filė |
6 vienetai | bulvių |
2 vienetai | morkos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta višta su apelsinais ir razinomis
-
Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
-
Neįprasti kotletukai
-
Vištienos ir cukinijų kotletukai
-
Vištienos kotletas su siurprizu
-
Šventiniai drebučiai
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Maltiniai su kaparėliais
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Vištienos kepsneliai
-
Kebabas
-
Vištiena su paprika po garų
Vištienos apkepėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%, 15 proc. riebumo,
400 mililitrų -
Vištienos filė,
600 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Morkos,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į molinius indelius sudėkite vištienos filė gabaliukus, morkų griežinėlius, bulvių kubelius. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite prieskoniais.
Viską užpilkite grietinėle.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Nu bl bl
2015-01-12 16:25
Kas per nudebilėję žmonės šiais laikais? Pastoviai kabinėjasi tai prie grietinėlės, tai prie sviesto, tai prie majonezo. Baikit galų gale kišti savo trigrašį suknisti psichiniai vegetariniai anoreksikai. Neturite supratimo apie fiziologiją ir metabolizmą tai dinkit iš čia ir ėskit žolę savo kieme.
-
sitiek grietineles,nu,nu
2013-08-23 07:25
tik penėkis
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...