Kepta antis su apelsinais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | anties (naminė) |
2 pakeliai | magi idea (sultingiems sparneliams su medumi ) |
4 valgomieji šaukštai | garstyčios |
1 kilogramas | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Iš Maggi idea su medumi, garstyčių ir 1apelsino sulčių paruoštu marinatu įtrinti išvalytą antį ir palaikyti per naktį, kad gerai įsigertų skoniai.
2.
Prieš kepant, likusius apelsinus supjaustyti skiltelėmis ir sudėti į anties vidų.
3.
Kepti 2 val. 30 min. 200°C temp. orkaitėje.
4.
Garnyrui puselėmis pjaustytos keptos bulvės, apelsinai, marinuoti pomidorai ir patisonai.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta višta su grikiais
- Vištienos kepsniukai
- Žąsų kepenėlių šašlykas
- Keptos vištų blauzdelės
- Vištienos krūtinėlės kepsnys
- Vištiena su daržovėmis
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Kalakutienos pjausniai
- Aštrūs vištienos sparneliai
- Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
- Troškinta vištiena
- Prancūziški kotletai
- Kotletukai iš vištienos su sūriu
- Įdaryta vištienos krūtinėlė
- Kepta kurapka
- Vištiena orkaitėje
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Irmos paukštiena patale
- Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
Kepta antis su apelsinais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Antis, naminė,
1 vienetas -
MAGI IDEA, sultingiems sparneliams su medumi ,
2 pakeliai -
Garstyčios,
4 valgomieji šaukštai -
Apelsinai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš Maggi idea su medumi, garstyčių ir 1apelsino sulčių paruoštu marinatu įtrinti išvalytą antį ir palaikyti per naktį, kad gerai įsigertų skoniai.
Prieš kepant, likusius apelsinus supjaustyti skiltelėmis ir sudėti į anties vidų.
Kepti 2 val. 30 min. 200°C temp. orkaitėje.
Garnyrui puselėmis pjaustytos keptos bulvės, apelsinai, marinuoti pomidorai ir patisonai.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...