
Kepta antis su apelsinais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | anties (naminė) |
2 pakeliai | magi idea (sultingiems sparneliams su medumi ) |
4 valgomieji šaukštai | garstyčios |
1 kilogramas | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Iš Maggi idea su medumi, garstyčių ir 1apelsino sulčių paruoštu marinatu įtrinti išvalytą antį ir palaikyti per naktį, kad gerai įsigertų skoniai.
2.
Prieš kepant, likusius apelsinus supjaustyti skiltelėmis ir sudėti į anties vidų.
3.
Kepti 2 val. 30 min. 200°C temp. orkaitėje.
4.
Garnyrui puselėmis pjaustytos keptos bulvės, apelsinai, marinuoti pomidorai ir patisonai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Vištienos plovas
-
Virta apkepinta vištiena
-
Vištiena ant druskos
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištienos kulšelės su bulvėmis
-
Aluje keptas viščiukas
-
Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
Kepta antis su apelsinais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Antis, naminė,
1 vienetas -
MAGI IDEA, sultingiems sparneliams su medumi ,
2 pakeliai -
Garstyčios,
4 valgomieji šaukštai -
Apelsinai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš Maggi idea su medumi, garstyčių ir 1apelsino sulčių paruoštu marinatu įtrinti išvalytą antį ir palaikyti per naktį, kad gerai įsigertų skoniai.
Prieš kepant, likusius apelsinus supjaustyti skiltelėmis ir sudėti į anties vidų.
Kepti 2 val. 30 min. 200°C temp. orkaitėje.
Garnyrui puselėmis pjaustytos keptos bulvės, apelsinai, marinuoti pomidorai ir patisonai.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...