
Kepta antis su apelsinais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | anties (naminė) |
2 pakeliai | magi idea (sultingiems sparneliams su medumi ) |
4 valgomieji šaukštai | garstyčios |
1 kilogramas | apelsinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Iš Maggi idea su medumi, garstyčių ir 1apelsino sulčių paruoštu marinatu įtrinti išvalytą antį ir palaikyti per naktį, kad gerai įsigertų skoniai.
2.
Prieš kepant, likusius apelsinus supjaustyti skiltelėmis ir sudėti į anties vidų.
3.
Kepti 2 val. 30 min. 200°C temp. orkaitėje.
4.
Garnyrui puselėmis pjaustytos keptos bulvės, apelsinai, marinuoti pomidorai ir patisonai.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šventinė višta
-
Vištiena su ryžiais
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Sparneliai su kariu
-
Makaronai su vištiena
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Blauzdelės su raudonėliais
-
Vištienos apkepas
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Vištiena su traškia plutele
-
Vištienos troškinys
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištiena garų puode
-
Vištienos filė šašlykas
-
Vištienos sparneliai su medumi
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Keptas viščiukas
-
Auksinės šlaunelės
Kepta antis su apelsinais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Antis, naminė,
1 vienetas -
MAGI IDEA, sultingiems sparneliams su medumi ,
2 pakeliai -
Garstyčios,
4 valgomieji šaukštai -
Apelsinai,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš Maggi idea su medumi, garstyčių ir 1apelsino sulčių paruoštu marinatu įtrinti išvalytą antį ir palaikyti per naktį, kad gerai įsigertų skoniai.
Prieš kepant, likusius apelsinus supjaustyti skiltelėmis ir sudėti į anties vidų.
Kepti 2 val. 30 min. 200°C temp. orkaitėje.
Garnyrui puselėmis pjaustytos keptos bulvės, apelsinai, marinuoti pomidorai ir patisonai.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...