Į vištienos faršą įmušti kiaušinį, suberti druską, labais smulkiai supjaustytą (arba sutarkuotą) svogūną ir papriką.
Išminkyti. Iš vištienos faršo suformuoti plonus blynelius.
Kepti įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai apskrunda (kiekvieną pusę po 2-3 minutes ant silpnos ugnies).
Vištienos saulytės dalys: akys – morkos, šypsena – majonezas, spinduliai – bulvytės fri. Medeliai – krapai. :)

„Saulytė“
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | vištienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 vieneto | svogūnai |
0.5 vieneto | paprika |
šiek tiek | druska |
150 gramų | bulvytės fri |
1 vienetas | morkos (virtos) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
1 sauja | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Viščiukas tabaka
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Pikantiškas troškinys
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Višta rankovėje
-
Kepta supjaustyta višta
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Vištienos sparneliai
-
Įdarytos paprikos
-
Maltos vištienos kebabas
-
Gardžioji vištiena
-
Vištienos užkepėlė
-
Kepta višta su obuoliais
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Keptos anties šlaunelės
-
Traškūs vištienos gabalėliai
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Ant grotelių kepta višta
-
Viščiukas citrininis
„Saulytė“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos faršas,
400 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Paprika,
0.5 vieneto - Druska
-
Bulvytės fri,
150 gramų -
Morkos, virtos,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus, kepimui
-
Krapai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į vištienos faršą įmušti kiaušinį, suberti druską, labais smulkiai supjaustytą (arba sutarkuotą) svogūną ir papriką.
Išminkyti. Iš vištienos faršo suformuoti plonus blynelius.
Kepti įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai apskrunda (kiekvieną pusę po 2-3 minutes ant silpnos ugnies).
Vištienos saulytės dalys: akys – morkos, šypsena – majonezas, spinduliai – bulvytės fri. Medeliai – krapai. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...