Į vištienos faršą įmušti kiaušinį, suberti druską, labais smulkiai supjaustytą (arba sutarkuotą) svogūną ir papriką.
Išminkyti. Iš vištienos faršo suformuoti plonus blynelius.
Kepti įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai apskrunda (kiekvieną pusę po 2-3 minutes ant silpnos ugnies).
Vištienos saulytės dalys: akys – morkos, šypsena – majonezas, spinduliai – bulvytės fri. Medeliai – krapai. :)
„Saulytė“
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | vištienos faršas |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 0.5 vieneto | svogūnai |
| 0.5 vieneto | paprika |
| šiek tiek | druska |
| 150 gramų | bulvytės fri |
| 1 vienetas | morkos (virtos) |
| 1 valgomasis šaukštas | majonezas |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| 1 sauja | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos anties šlaunelės
-
Keptas ančiukas
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Vištienos filė kepsnys
-
Troškinys čenachinėse
-
Irmos paukštiena patale
-
Vištiena orkaitėje
-
Višta rankovėje
-
Vištiena kinietiškai
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Vištiena su grybais
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Kepta višta su obuoliais
-
Vištienos filė šašlykas
-
Kebabas
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
„Saulytė“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos faršas,
400 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Paprika,
0.5 vieneto - Druska
-
Bulvytės fri,
150 gramų -
Morkos, virtos,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus, kepimui
-
Krapai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į vištienos faršą įmušti kiaušinį, suberti druską, labais smulkiai supjaustytą (arba sutarkuotą) svogūną ir papriką.
Išminkyti. Iš vištienos faršo suformuoti plonus blynelius.
Kepti įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai apskrunda (kiekvieną pusę po 2-3 minutes ant silpnos ugnies).
Vištienos saulytės dalys: akys – morkos, šypsena – majonezas, spinduliai – bulvytės fri. Medeliai – krapai. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
