Į vištienos faršą įmušti kiaušinį, suberti druską, labais smulkiai supjaustytą (arba sutarkuotą) svogūną ir papriką.
Išminkyti. Iš vištienos faršo suformuoti plonus blynelius.
Kepti įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai apskrunda (kiekvieną pusę po 2-3 minutes ant silpnos ugnies).
Vištienos saulytės dalys: akys – morkos, šypsena – majonezas, spinduliai – bulvytės fri. Medeliai – krapai. :)

„Saulytė“
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | vištienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 vieneto | svogūnai |
0.5 vieneto | paprika |
šiek tiek | druska |
150 gramų | bulvytės fri |
1 vienetas | morkos (virtos) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
1 sauja | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Vištiena su sojų daigais
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Anties šlaunelės
-
Pica su vištiena "Ką turėjom tą sudėjom"
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Aštrūs sparneliai
-
Keptas viščiukas
-
Kepta višta su grikiais
-
Vištienos šašlykas
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Kalakutienos pyragas
-
Vištienos kotletai su grybais
-
Vištiena su rabarbarais
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Kepti viščiukai
„Saulytė“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos faršas,
400 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Paprika,
0.5 vieneto - Druska
-
Bulvytės fri,
150 gramų -
Morkos, virtos,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus, kepimui
-
Krapai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į vištienos faršą įmušti kiaušinį, suberti druską, labais smulkiai supjaustytą (arba sutarkuotą) svogūną ir papriką.
Išminkyti. Iš vištienos faršo suformuoti plonus blynelius.
Kepti įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai apskrunda (kiekvieną pusę po 2-3 minutes ant silpnos ugnies).
Vištienos saulytės dalys: akys – morkos, šypsena – majonezas, spinduliai – bulvytės fri. Medeliai – krapai. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...