Į vištienos faršą įmušti kiaušinį, suberti druską, labais smulkiai supjaustytą (arba sutarkuotą) svogūną ir papriką.
Išminkyti. Iš vištienos faršo suformuoti plonus blynelius.
Kepti įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai apskrunda (kiekvieną pusę po 2-3 minutes ant silpnos ugnies).
Vištienos saulytės dalys: akys – morkos, šypsena – majonezas, spinduliai – bulvytės fri. Medeliai – krapai. :)

„Saulytė“
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | vištienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai |
0.5 vieneto | svogūnai |
0.5 vieneto | paprika |
šiek tiek | druska |
150 gramų | bulvytės fri |
1 vienetas | morkos (virtos) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
1 sauja | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Vištiena su daržovėmis bei grybais
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Vištienos kukuliai
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Kijevo kotletai
-
Farširuotos vištų šlaunelės
-
Vištienos pyragas
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Vištiena su abrikosais
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Paukštienos apkepas
-
Traški vištiena
-
Labai paprasti koldūnai
-
Skanūs vištienos kepsneliai
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
„Saulytė“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos faršas,
400 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Paprika,
0.5 vieneto - Druska
-
Bulvytės fri,
150 gramų -
Morkos, virtos,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus, kepimui
-
Krapai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į vištienos faršą įmušti kiaušinį, suberti druską, labais smulkiai supjaustytą (arba sutarkuotą) svogūną ir papriką.
Išminkyti. Iš vištienos faršo suformuoti plonus blynelius.
Kepti įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai apskrunda (kiekvieną pusę po 2-3 minutes ant silpnos ugnies).
Vištienos saulytės dalys: akys – morkos, šypsena – majonezas, spinduliai – bulvytės fri. Medeliai – krapai. :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...