Keri viščiukas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | citrinos |
| 1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas (nebūtinai) |
| 1 vienetas | vištiena (jauna) |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 3 valgomieji šaukštai | svogūnai (pjaustyti) |
| 3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
| 1 valgomasis šaukštas | imbieras (geltonasis, milteliai) |
| šiek tiek | vanduo |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Svogūnas ir česnakas apkepinami, po 2—3 min. įberiama šaukštas imbiero miltelių ir, sumažinus ugnį, viskas 3—4 min. patroškinama. Paruoštas, supjaustytas porcijomis viščiukas sudedamas į keptuvą, gerai sumaišomas su prieskoniais ir uždengtame inde ant nedidelės ugnies ištroškinamas. Jei skysčio mažai, galima įpilti vandens arba mėsos sultinio, kad padažas būtų apytirštis. Norint galima į jį įdėti pomidorų padažo. Troškinys pagardinamas druska ir citrinos sultimis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Vištiena jogurto marinate
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Vištiena su rabarbarais
-
Vištiena su skrebučiais
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištiena kinietiškai
-
Vištienos kepsniukai
-
Keptos antienos blauzdelių tulpės
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Kalakutienos pyragas
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Vištiena su ryžiais
Keri viščiukas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
1 vienetas -
Pomidorų padažas, nebūtinai,
1 valgomasis šaukštas -
Vištiena, jauna,
1 vienetas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, pjaustyti,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai -
Imbieras, geltonasis, milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Vanduo
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnas ir česnakas apkepinami, po 2—3 min. įberiama šaukštas imbiero miltelių ir, sumažinus ugnį, viskas 3—4 min. patroškinama. Paruoštas, supjaustytas porcijomis viščiukas sudedamas į keptuvą, gerai sumaišomas su prieskoniais ir uždengtame inde ant nedidelės ugnies ištroškinamas. Jei skysčio mažai, galima įpilti vandens arba mėsos sultinio, kad padažas būtų apytirštis. Norint galima į jį įdėti pomidorų padažo. Troškinys pagardinamas druska ir citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
