
Keri viščiukas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas (nebūtinai) |
1 vienetas | vištiena (jauna) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
3 valgomieji šaukštai | svogūnai (pjaustyti) |
3 vienetai | česnakas (skiltelės) |
1 valgomasis šaukštas | imbieras (geltonasis, milteliai) |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Svogūnas ir česnakas apkepinami, po 2—3 min. įberiama šaukštas imbiero miltelių ir, sumažinus ugnį, viskas 3—4 min. patroškinama. Paruoštas, supjaustytas porcijomis viščiukas sudedamas į keptuvą, gerai sumaišomas su prieskoniais ir uždengtame inde ant nedidelės ugnies ištroškinamas. Jei skysčio mažai, galima įpilti vandens arba mėsos sultinio, kad padažas būtų apytirštis. Norint galima į jį įdėti pomidorų padažo. Troškinys pagardinamas druska ir citrinos sultimis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Viščiukas folijoje
-
Traški vištiena
-
Vištienos pyragas
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Pikantiškas troškinys
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Kijevo kotletai
-
Vištienos kepsneliai
-
Vištienos kepsniukai
-
Šventinė višta
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Vištiena su kopūstais
-
Sparneliai su kariu
-
Bulvių košė su vištiena
-
Vištiena su ananasais
-
Vištienos šašlykas
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Traškūs vištos sparneliai
Keri viščiukas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinos,
1 vienetas -
Pomidorų padažas, nebūtinai,
1 valgomasis šaukštas -
Vištiena, jauna,
1 vienetas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, pjaustyti,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas, skiltelės,
3 vienetai -
Imbieras, geltonasis, milteliai,
1 valgomasis šaukštas - Vanduo
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnas ir česnakas apkepinami, po 2—3 min. įberiama šaukštas imbiero miltelių ir, sumažinus ugnį, viskas 3—4 min. patroškinama. Paruoštas, supjaustytas porcijomis viščiukas sudedamas į keptuvą, gerai sumaišomas su prieskoniais ir uždengtame inde ant nedidelės ugnies ištroškinamas. Jei skysčio mažai, galima įpilti vandens arba mėsos sultinio, kad padažas būtų apytirštis. Norint galima į jį įdėti pomidorų padažo. Troškinys pagardinamas druska ir citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...