Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus

Kalakuto šlaunelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai | kalakutiena (šlaunelės) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
6 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Kepta višta su ryžių ir razinų įdaru
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Kepta vištiena
-
Vištų sparneliai
-
Vištų sparneliai klevų sirupe
-
Antis, kepta aluje
-
Kepta antiena
-
Labai paprasti koldūnai
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištiena meduje
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Įdaryta antis pagal Austrus
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Vištiena su daržovemis
-
Skanus viščiukas
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
Kalakuto šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kalakutiena, šlaunelės,
8 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
6 skiltelės -
Prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...