Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus

Kalakuto šlaunelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai | kalakutiena (šlaunelės) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
6 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Višta ant alaus butelio
-
Vištiena su apelsinais
-
Keptas kalakutas
-
Farširuotos blauzdelės
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Maltos vištienos kebabas
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Kijevo kotletai kitaip
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Vištienos troškinys
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Grikių maltinukai su vištiena
-
Kepta antis su grybais
-
Marinuoti vištienos ketvirčiai
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Vištienos faršo kukuliai su sūriu
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištienos pyragas
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
Kalakuto šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kalakutiena, šlaunelės,
8 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
6 skiltelės -
Prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...