Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus
Kalakuto šlaunelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 8 vienetai | kalakutiena (šlaunelės) |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 6 skiltelės | česnakas |
| 1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta antienos file
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Įdaryta obuoliais antis
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Laukinis ryžių plovas
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos file kepsnys
-
Vištiena ant druskos
-
Vištiena su aštriu padažu
-
Aluje troškinta višta
-
Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Vištienos kotletai su slyvomis
-
Vištiena su traškia plutele
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Vištiena su grietinelės padažu
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
Kalakuto šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kalakutiena, šlaunelės,
8 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
6 skiltelės -
Prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
