Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus

Kalakuto šlaunelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai | kalakutiena (šlaunelės) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
6 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Vištienos plovas
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Vištienos kepsniukai - blyneliai
-
Vištiena su troškintomis daržovėmis
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Višta ispaniškai
-
Višta ant alaus butelio
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Svarainiais įdaryta antis
-
Kepenėlių blyneliai
Kalakuto šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kalakutiena, šlaunelės,
8 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
6 skiltelės -
Prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...