Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus

Kalakuto šlaunelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai | kalakutiena (šlaunelės) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
6 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje kepta višta
-
Vištiena jogurto marinate
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Kepta antis su grybais
-
Vištienos drebučiai su krienų padažu
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos šašlykas
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Keri viščiukas
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Vištienos kepsniukai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
Kalakuto šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kalakutiena, šlaunelės,
8 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
6 skiltelės -
Prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...