Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus
Kalakuto šlaunelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai | kalakutiena (šlaunelės) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
6 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta antis su apelsinais
- Troškinta vištiena su paprika
- Vištiena kepta su daržovėmis
- Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
- Traški vištiena
- Kepta višta su bulvytėmis
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Vištiena su anansų žeidais
- Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
- Vištiena grybų padaže
- Vištų sparneliai
- Paukštiena su pievagrybiais
- Kotletai pomidorų padaže
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Kalakutienos pjausniai
- Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
- Keptos anties šlaunelės
- Įdarytos bandelės
- Kepta višta garstyčių marinate
- Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
Kalakuto šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kalakutiena, šlaunelės,
8 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
6 skiltelės -
Prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...