Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus

Kalakuto šlaunelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai | kalakutiena (šlaunelės) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
6 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su daržovemis
-
Farširuota višta
-
Višta su apelsinais
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Vištiena su skrebučiais
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Kepta kurapka
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Vištienos šlaunelės su petražolėmis
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Vištienos filė šašlykas
-
Citrininė višta
Kalakuto šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kalakutiena, šlaunelės,
8 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
6 skiltelės -
Prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...