Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus

Kalakuto šlaunelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
8 vienetai | kalakutiena (šlaunelės) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
6 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Vištiena su daržovėmis ir alyvuogėmis
-
Viščiukas citrininis
-
Vištiena su ryžiais
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Vištiena su ryžiais
-
Malta mėsa įdaryti obuoliai
-
Vištiena su baltuoju padažu
-
Šilkiniai vištienos kepsneliai
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Šventinis kalakutas
-
Vištienos pyragas
-
Aštri vištiena
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Vištiena "afigiena"
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Vištiena jogurto marinate
-
Kepta antis su obuoliais
Kalakuto šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kalakutiena, šlaunelės,
8 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
6 skiltelės -
Prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...