Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus
Kalakuto šlaunelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 8 vienetai | kalakutiena (šlaunelės) |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 6 skiltelės | česnakas |
| 1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Vištiena su grybais
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Vištienos gabaliukai aluje
-
Kepta višta su bulvėm
-
Farširuotos blauzdelės
-
Vištiena su kopūstais
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Višta ispaniškai
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Traški vištiena
-
Vištiena orkaitėje
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Vištiena su 40 skiltelių česnako
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Vištiena kepta su žolelėmis
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Vištiena kinietiškai
Kalakuto šlaunelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kalakutiena, šlaunelės,
8 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
6 skiltelės -
Prieskoniai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šlauneles keletą kartų įpjauname skersai ir išilgai, kad geriau įsigertų prieskoniai. Inde išmaišome visus prieskonius su majonezu. Gerai įtriname mėsą ir paliekame kelioms valandom (galima nakčiai). Dedame ant grotelių ir kepame ant laužo iki pilno paruošimo.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
