
1 vienetas | vištiena |
2 vienetai | svogūnai |
0.5 litro | alaus |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Viščiukas tabaka
-
Aluje keptas viščiukas
-
Vištienos kulšelės tešloje
-
Labai paprasti koldūnai
-
Orkaitėje kepta višta
-
Viščiukas folijoje
-
Eskalopas su pomidorais ir sūriu
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Keptas viščiukas
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Kepta šventinė žąsis
-
Traški vištiena
-
Vištiena "afigiena"
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Vištiena pietums
-
Vištienos keksiukai
-
Kepta vištiena
Aluje troškinta višta

- Paruošimo laikas:
Paruošta višta supjaustoma gabaliukais su kaulais. Dedama į indą sluoksniuojant su susmulkintais svogūnais, druska, paslegiama lėkštute, laikoma 2—3 valandas. Paskui nuėmus lėkštutę užpilama alaus ir verdama ant silpnos ugnies, kol suminkštėja (35-40 min). Išvirę gabaliukai dedami į indą, užpilami skysčiu, kuriame virė, ir dedama į šaldytuvą. Valgoma su obuolių koše ar bruknių uogiene.
Komentarai (6)
-
Birutė
2015-11-15 11:46
Su alumi ruošti patiekalai man nepatiko,reike mėgėjių.
-
as
2015-01-17 18:01
vista troskinta su alumi, nu nezinau, kazkoks gaidys
-
Ruta
2011-02-01 19:11
na as kiek kitaip darau si patiekala.i gilu inda(molini ar stiklini) sudedu vistienos ketvircius,uzbarsatu svogunu sriubos pakeli ir uzpilu alum,kad apsemtu iki puses.kepti orkaitej .patiekiu su ryziais ir uzpilu likusiu padazu.niam niam :super:
-
(anonimas)
2009-08-29 14:27
:super:
-
(anonimas)
2009-07-04 22:49
%-)