Aluje troškinta višta
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas vištiena
2 vienetai svogūnai
0.5 litro alaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Paruošta višta supjaustoma gabaliukais su kaulais. Dedama į indą sluoksniuojant su susmulkintais svogūnais, druska, paslegiama lėkštute, laikoma 2—3 valandas. Paskui nuėmus lėkštutę užpilama alaus ir verdama ant silpnos ugnies, kol suminkštėja (35-40 min). Išvirę gabaliukai dedami į indą, užpilami skysčiu, kuriame virė, ir dedama į šaldytuvą. Valgoma su obuolių koše ar bruknių uogiene.

Populiariausi receptai šią savaitę

Aluje troškinta višta

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Paruošta višta supjaustoma gabaliukais su kaulais. Dedama į indą sluoksniuojant su susmulkintais svogūnais, druska, paslegiama lėkštute, laikoma 2—3 valandas. Paskui nuėmus lėkštutę užpilama alaus ir verdama ant silpnos ugnies, kol suminkštėja (35-40 min). Išvirę gabaliukai dedami į indą, užpilami skysčiu, kuriame virė, ir dedama į šaldytuvą. Valgoma su obuolių koše ar bruknių uogiene.

Reklama:

Komentarai (5)


  • Birutė 2015-11-15 11:46

    Su alumi ruošti patiekalai man nepatiko,reike mėgėjių.


  • as 2015-01-17 18:01

    vista troskinta su alumi, nu nezinau, kazkoks gaidys


  • Ruta 2011-02-01 19:11

    na as kiek kitaip darau si patiekala.i gilu inda(molini ar stiklini) sudedu vistienos ketvircius,uzbarsatu svogunu sriubos pakeli ir uzpilu alum,kad apsemtu iki puses.kepti orkaitej .patiekiu su ryziais ir uzpilu likusiu padazu.niam niam :super:


  • (anonimas) 2009-08-29 14:27

    :super:


  • (anonimas) 2009-07-04 22:49

    %-)


Daugiau receptų