
Vištienos file kepsnys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | vištienos filė |
1 vienetas | kiaušiniai |
10 gramų | džiūvėsėliai |
1 skiltelė | česnakas |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
10 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištienos filė supjaustyti norimo dydžio riekutėmis, jas nestipriai išmušti, apibarstyti prieskoniais, įdėti smulkinto česnako ir leisti pasimarinuoti.
2.
Po to, kepsniukus merkti į kiaušinio plakinį, volioti džiūvėsėliuose, ir kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Vištienos kepsniukai
-
Aštri vištiena
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Kepta šventinė žąsis
-
Keptas kalakutas
-
Kijevo kotletai
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Sojų marinatas vištienai
-
Kalakutienos pyragas
-
Pikantiškas troškinys
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Kepta višta
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Filiukai pataluose
-
Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
-
Vištienos filė kepsnys
Vištienos file kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
10 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
10 mililitrų
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustyti norimo dydžio riekutėmis, jas nestipriai išmušti, apibarstyti prieskoniais, įdėti smulkinto česnako ir leisti pasimarinuoti.
Po to, kepsniukus merkti į kiaušinio plakinį, volioti džiūvėsėliuose, ir kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...