Vištienos file kepsnys
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | vištienos filė |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 10 gramų | džiūvėsėliai |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
| 10 mililitrų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Vištienos filė supjaustyti norimo dydžio riekutėmis, jas nestipriai išmušti, apibarstyti prieskoniais, įdėti smulkinto česnako ir leisti pasimarinuoti.
2.
Po to, kepsniukus merkti į kiaušinio plakinį, volioti džiūvėsėliuose, ir kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sparneliai su kariu
-
Viščiukas tabaka
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Vištiena su ananasais
-
Aluje troškinta višta
-
Vištiena su ryžiais
-
Šventinė višta
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Vištiena su skrebučiais
-
Įdarytos paprikos
-
Vištienos šašlykas
-
Vištiena su pupelemis
-
Šlaunelių mėsos kepsniukai marinuoti vyne
-
Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Vestuvinė rusiška žąsis
-
Vištiena pietums
-
Šventinis kalakutas
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
Vištienos file kepsnys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
10 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
10 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė supjaustyti norimo dydžio riekutėmis, jas nestipriai išmušti, apibarstyti prieskoniais, įdėti smulkinto česnako ir leisti pasimarinuoti.
Po to, kepsniukus merkti į kiaušinio plakinį, volioti džiūvėsėliuose, ir kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
